Home»Muzika»Kraj jula u Barutani uz legendu progressive scene Nika Vorena

Kraj jula u Barutani uz legendu progressive scene Nika Vorena

4
Shares
Pinterest Google+
Nik Voren/ Photo: Sauriêl Creative Sammy Leigh Scholl
Nik Voren/ Photo: Sauriêl Creative Sammy Leigh Scholl

Tradicionalni nastup jednog od veterana elektronske scene, Nika Vorena, zakazan je za petak, 29. jul u Barutani.

Njemu će se na bini pridružiti dugogodišnji saradnici Marko Vuković i Bokee u specijalnom back2back DJ setu, kao i Migazz.

Nik Voren postao je jedan od superstar DJ-eva sredinom 90-ih, bio je rezident kluba Cream u Engleskoj, išao na svetske turneje i pojavljivao se na mnogim miks albumima.

I posle toliko godina Voren je na samom vrhu klupske scene, puneći klubove i arene širom sveta, od Londona preko Buenos Ajresa, do Burning Man festivala, implementirajući na plesne podijume svoj jedinstven muzički stil koji je mešavina progresivnih zvukova, dubokih melodija i gruva.

Do sada je objavio osam albuma za Global Undergorund uz izdanja potpisana i za izdavačke kuće Renaissance i The Balance Series.

Bio je deo Way Out West projekta, a remiksovanjem pesama za zvezde, kao što je Lana Del Rej, učvrstio je svoju poziciju multitalentovanog producenta vrhunske dance muzike.

Za bristolsku izdavačku kuću Hope Recordings pronalazi nove muzičke talente koje razvija i promoviše. Kroz ekspanziju sopstvenog lejbla The Soundgarden, u globalno popularan brend, poznat po svojim internacionalnim događajima, učvrstio je svoju, već jaku reputaciju giganta elektronske, techno i house muzike.

Ulaznice za nastup Nika Vorena u Barutani u prodaji su putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i GigsTixa.

Previous post

Zašto je trejler za novi film o Crnom Panteru jedan od najgledanijih svih vremena...

Next post

Koncerti na Zidiću… Guje iz oluje 29. jula na Platou Milana Mladenovića

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.