Home»Film»Bred Pit i Tom Kruz su prevaziđeni… Pogledajte trejler nove serije “Intervju sa vampirom”

Bred Pit i Tom Kruz su prevaziđeni… Pogledajte trejler nove serije “Intervju sa vampirom”

4
Shares
Pinterest Google+
Intervju sa vampirom/Photo: promo
Intervju sa vampirom/Photo: promo

AMC je konačno objavio ceo trejler za seriju “Intervju sa vampirom”, rađenu prema kultnom romanu En Rajs, po kojem je snimljen i čuveni film sa Tomom Kruzom, Bredom Pitom i Kirsten Danst. Kako su najavili, serija bi trebalo da debituje 2. oktobra.

Gotički horor roman En Rajs koja je preminula u decembru prošle godine, prvobitno je objavljen 1976. godine. U romanu je 200-godišnji vampir Louis de Pointe du Lac ispričao svoju krvavu životnu priču novinaru, posebno se fokusirajući na svoju priču sa vampirom koji ga je pretvorio – Lestatom i njegovom desetogodišnjom vampirskom “ćerkom” Klaudijom, podseća Variety.

PREMINULA KNJIŽEVNICA EN RAJS, AUTORKA ROMANA “INTERVJU SA VAMPIROM”

Knjiga je bila prva u nizu romana – poznatih kao “Vampirske hronike” – usredsređenih prvenstveno na Lestata, a kasnije je adaptirana u kritički hvaljen i finansijski uspešan film u kojem glume Bred Pit, Tom Kruz i Kirsten Danst.

Intervju sa vampirom/AMC promo
Intervju sa vampirom/AMC promo

AMC verzija “Intervjua sa vampirom” je modernizovano prepričavanje priče, zajedno sa Erikom Bogosijanom koji intervjuiše Luisa, kojeg u seriji igra zvezda “Igre prestola” Džejkob Anderson, za podkast. Pored Andersona, u ulozi Lestata će biti Sem Rid, dok Klaudiju tumači Bejli Bas.

ODLUČENO KO ĆE ZAMENITI BREDA PITA I TOMA KRUZA U ULOGAMA LUJA I LESTATA

Rolin Džons je adaptirao knjigu za televiziju, a izvršni je i producent sa Markom Džonsonom i Alanom Tejlorom, koji će režirati prve dve epizode ove gotičke horor priče.

Pored “Intervjua sa vampirom”, AMC takođe adaptira još jednu priču En Rajs “Lives of the Mayfair Witches” iz 1990. godine, o porodici veštica. U seriji će glumiti Aleksandra Dadario kao glavni lik Rouan. Esta Spalding i Mišel Ešford su autorke i izvršne producentice serije.

Sedam epizoda prve sezone “Intervju sa vampirom” biće premijerno prikazane na AMC i AMC+ 2. oktobra, odmah nakon premijere poslednjih epizoda “The Walking dead”. Pogledajte trejler:

Previous post

Šta to nosimo u sebi? Otkrijte uz novi video singl makedonsko-ljubljanskog projekta Rush to Relax

Next post

ŠA Fest antistres... Zona opuštanja uz Ramba, Remi, Dr. Frica, muzičke i edukativne radionice, promocije, filmove i predavanja

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.