Home»Muzika»Red Hot Chili Peppers najavili i drugi studijski album ove godine… Stiže “Return of the Dream Canteen”

Red Hot Chili Peppers najavili i drugi studijski album ove godine… Stiže “Return of the Dream Canteen”

5
Shares
Pinterest Google+
Red Hot Chili Peppers/Photo: Unlimited Love press
Red Hot Chili Peppers/Photo: Unlimited Love press

Pošto su albumom “Unlimited Love” ponovno osvojili svet, vratili Džona Frušantea u bend i krenuli na svetsku turneju, Red Hot Chili Peppers ove godine objaviće još jedan studijski album.

“Krenuli smo u potragu za samim sobom kao bendom koji smo nekako oduvek bili. Samo iz zabave svirali smo i naučili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pesama. Prelep delić hemije koji se upleo u to sprijateljio se s nama stotinama puta na tom putu. Jednom kada smo pronašli tu zvučnu sliku, samo smo nastavili da radimo i nismo imali razlog da prestanemo da pišemo. Bilo je to kao san. Kad je sve rečeno i učinjeno, naša ljubav jedno prema drugome i čarolija muzike podarili su nam više pesama nego što smo znali šta da radimo. Pa smo na kraju shvatili. Dva albuma koja će biti objavljena jedan za drugim od kojih je drugi jednako značajan kao i prvi ili bi trebalo da bude obrnuto”  kažu iz Red Hot Chili Peppersa i dodaju da je “Return of the Dream Canteen” sve što jesu i što su ikada sanjali da će biti, album napravljen “krvlju njihovih srca”.

Album će biti u prodaji od 14. oktobra, a već može i da se naruči. Za sada će biti dostupan na dvostrukom crnom vinilu, CD-u, kaseti i digitalno.

 

Previous post

Žanil Tataj - Žak predstavio spot za pesmu "Buđenje"

Next post

Znamo je kao "13" iz "Doktora Hausa", a sada je Olivija Vajld snimila moćan psiho triler... pogledajte trejler

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.