Home»Film»Džon Malkovič u Feliks Romulijani predstavlja “Ispovest serijskog ubice”

Džon Malkovič u Feliks Romulijani predstavlja “Ispovest serijskog ubice”

4
Shares
Pinterest Google+
Džon Malkovič/Photo: YouTube printscreen
Džon Malkovič/Photo: YouTube printscreen

Na lokalitetu Feliks Romulijana 8. avgusta gostovaće čuveni holivudski glumac Džon Malkovič sa multimedijalnom predstavom “Paklena komedija – ispovest serijskog ubice” u kojoj nastupa u pratnji Orkestra Bečke akademije i Vroclavskog baroknog orkestra.

– Očekuje se da će veliki broj ljudi doći na ovaj centralni kulturni događaj tokom avgusta, iako su predviđene ulaznice od 1.000 dinara, jer ovako veliki projekat ne bi mogao drugačije da se realizuje – kaže Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara.

DŽON MALKOVIČ O PAMETNJAKOVIĆIMA S DRUŠTVENIH MREŽA: KOGA BRIGA ZA ANONIMNE KRITIČARE… PONEKAD SU ZABAVNI, ALI NJIHOVO MIŠLJENJE NE ZNAČI NIŠTA…

“Paklena komedija – ispovest serijskog ubice” govori o Džeku Untervegeru, austrijskom piscu i serijskom ubici, poznatom kao “ubica iz bečkih šuma”, koji je 1976. osuđen na zatvorsku kaznu za ubistvo osamnaestogodišnje Margret Šafer, a potom u zatvoru otkrio dar za pisanje i autobiografskim romanom “Čistilište ili izlet u zatvor – Izveštaj krivca” doživeo slavu.

NJEGOVA VERZIJA KOENOVE “HALLELUJAH” JE – NEODOLJIVA

Ulaznice za ovu multimedijalnu predstavu i svojevrsni performans Džona Malkoviča “Paklena komedija – ispovest serijskog ubice”, koji organizuje Grad Zaječar sa ustanovom Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović”, Narodnim muzejom Zaječar i “Art linkom” iz Beograda, uskoro će biti u prodaji u zaječarskom teatru, ali i na prodajnim mestima u Nišu i Beogradu. Na sam dan ovog velikog kulturnog događaja ulaznice će se prodavati u pozorištu, a od 18 časova na Feliks Romulijani.

OVAJ FILM SNIMLJEN JE 2015. ALI ĆE BITI PRIKAZAN – TEK 2115.

– Ovo je prava ideja da se veliki broj događaja dešava na Feliks Romulijani i meni je drago da su građani sa oduševljenjem prihvatili sve ovo. Prema najavama, biće više posetilaca, nego što smo mi očekivali. Saradnja između Narodnog muzeja, pozorišta i Turističke organizacije daće neki novi polet u turizmu u Zaječaru – rekao je Vladimir Đuričić, direktor zaječarskog teatra.

Previous post

Bili Ajliš na muzičke platforme plasirala - "Guitar Songs"

Next post

"Stranger Things" efekat... Posle Kejt Buš i Metallice, jedan film "vratio je iz mrtvih" zaboravljenu pesmu Nirvane

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.