Home»Film»Džejms Blant u novom dokumentarcu otkriva kako je na Kosovu “sprečio Treći svetski rat”…

Džejms Blant u novom dokumentarcu otkriva kako je na Kosovu “sprečio Treći svetski rat”…

3
Shares
Pinterest Google+
Džejms Blant/ Photo: Promo (Dancing Bear)
Džejms Blant/ Photo: Promo (Dancing Bear)

Britanski pevač Džejms Blant, najpoznatiji po pesmi “You’re Beautiful”, snima dokumentarac o svom životu i u filmu će se dotaći perioda koje je proveo na ratištu na Kosovu.

Projekat, koji u šali opisuje kao “priča o starijoj, britanskoj pop zvezdi, koja se još uvek bori za relevantnost nekih 17 godina nakon što je njegova zvezda na trenutak zatreptala”, pratiće Blanta širom Evrope tokom njegove šaljive turneje “Greatest Hit” 2022.

NEŠTO SASVIM LIČNO… DŽEJMS BLANT OBJAVIO NAJEMOTIVNIJI SPOT U KARIJERI

Dokumentarac, koji režira Kris Atkin, istraživaće Blantovu prošlost, od njegovog učestvovanja u ratu na Kosovu kao vojnik britanske vojske do snimanja “Back to Bedlam”, najprodavanijeg albuma 2000-ih u Velikoj Britaniji. Takođe detaljno opisuje kako je Blant izdržao oštru reakciju nakon svog vanserijskog uspeha koji do sada nije uspeo da ponovi.

DŽEJMS BLANT OTKRIO MRAČNU TAJNU: EVO O ČEMU JE, U STVARI, PESMA “YOU’RE BEAUTIFUL”

Blant je pre muzičke karijere bio kapetan britanske vojske, a na Kosovu 1999. godine bio je oficir izviđačkih jedinica NATO, i svojevremeno je izjavio da je “sprečio Treći svetski rat”.

Blant, koji ima 2,2 miliona pratilaca na Tviteru, često odgovara trolovima na mreži sopstvenim primedbama o svojoj karijeri.

Dokumentarac je opisan kao “brutalno iskrena priča o bolno samosvesnom, beskonačno putujućem muzičaru, kom upornost na kraju pobedi”.

Previous post

"Low Tide“... LP Duo predstavio novi video singl

Next post

Teofil Pančič pred Kragujevčanima ponovio svoj stav da je "Smak najužasnija muzička tvorevina"...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.