Home»Muzika»Veliki Prezir i Bohemija 23. jula u Ei Letnjem Klubu

Veliki Prezir i Bohemija 23. jula u Ei Letnjem Klubu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Nakon pet godina Veliki prezir dolazi 23. jula ponovo u Niš i to u okviru prve sezone Ei Letnjeg Kluba. Veče će da otvori ko drugi nego niška šestorka – Bohemija.

Veliki prezir (Beer Fest)/ Photo: AleX
Veliki prezir (Beer Fest)/ Photo: AleX

Veliki prezir je jedan od najvažnijih alternativnih bendova u regionu u poslednjih tridesetak godina. Iako su poslednju deceniju proveli u polu-ilegali, sporadično se pojavljujući na binama po Srbiji, ali sa diskografskom pauzom od tačno deset godina (koliko je prošlo od EP izdanja “Svetlost i Dim”), njihov status kultnog benda ne bledi.

Štaviše, retki koncertni izleti Velikog prezira su praznik za fanove koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki potez ove četvorke.

Bohemija/ Photo: Aleksandar Stojković (promo, Pop Depresija)
Bohemija/ Photo: Aleksandar Stojković (promo, Pop Depresija)

Bohemija je bend koji je u poslednjih nekoliko godina postao jedan od najboljih reprezenata niške scene, a ujedno su i miljenici lokalne publike.

Iako su i njihovi koncerti u domenu ekskluzivnosti, Bohemija je, za razliku od Velikog prezira, u prethodnih pet godina objavila čak tri albuma, od čega je aktuelni “Putujemo” pobrao simpatije kako publike tako i kritike širom regiona.

Ulaz na svirku Velikog prezira i Bohemije je donacije od minimum 300 dinara. Donacijama direktno podržavate muzičare kao i organizaciju budućih koncerata u Ei Letnjem Klubu

Previous post

Svi vi što maštate o sreći... Poslušajte "Majestic Melody“ singl Srđana Popova

Next post

The Smile objavili spot za pesmu "Pana-vision" iz serije "Peaky Blinders"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.