Home»Muzika»Nije sve tako sivo… Hladno pivo stiže ove subote u Niš

Nije sve tako sivo… Hladno pivo stiže ove subote u Niš

4
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Hladno pivo (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Poznati regionalni pank-rok bend Hladno pivo proslaviće 35 godina rada turnejom od 35 koncerata tokom cele 2022. godine.

Kombinacija velikih samostalnih koncerata i festivalskih nastupa širom regiona i inostranstva proslava je velikog jubileja.

Što se tiče koncerta u Nišu – biće održan ove subote, 23. jula u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21:00 čas.

Hladno pivo (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Hladno pivo (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Kako saznajemo, na radost brojnih fanova, bend će na ovom nastupu izvesti svoje najveće hitove, koji su Hladno pivo lansirali na sam vrh regionalnih top lista, a planirano je da koncert traje oko dva sata.

– Spremili smo koktel pjesama za skakanje i plakanje. Mali vremeplov koji će uključivati i dugo nečuvene pjesme ali naravno i sve megahitove zbog kojih nas zovu Bitlsima regiona. Hahahaah – kaže Mile Kekin, pred koncert u Nišu.

U prih 35 godina rada, najveći bend iz Gajnica, uspeo je svoj pank-rok zvuk da izvuče iz zadimljenih klubova i preseli ga u najveće dvorane, etablirajući se time kao jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima.

Ulaznice su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1500 dinara u Vintage Shopu (Davidova 9), pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn. Ukoliko se ne rasprodaju ranije, cena ulaznica na dan koncerta će da iznosi 1800 dinara.

Previous post

Majk Paton iz Faith No More progovorio o mentalnim problemima: Plašio sam se ljudi, i dalje to traje...

Next post

Bečka grupa Anagram zna šta je važno - ljubav i rokenrol

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.