Home»Muzika»Pogledajte session Daliborovog granja u Alternativnom centru Šapat

Pogledajte session Daliborovog granja u Alternativnom centru Šapat

3
Shares
Pinterest Google+
Daloborovo Granje/Photo: AC Šapat promo
Daloborovo Granje/Photo: AC Šapat promo

U prethodnih nekoliko nedelja mogli smo da vidimo rezultate saradnje hrvatskog instrumentalnog sastava Daliborovo granje i Alternativnog centra Šapat. Konačno smo u prilici da saznamo nešto više o tom misterioznom bendu koji je privukao interesovanje mnogih ljubitelja svetske muzike.

Ovaj sastav iz Međimurja ima dva albuma iza sebe i puno različite muzike. Iako su oba albuma sastavljena od nekomercijalnih numera koje traju i po 8 minuta, može se reći da su pregledi koji ostvaraju na digitalnim platformama na veoma zavidnom nivou.

 – Hvala puno Savi i ostaloj ekipi iz Alternativnog centra Šapat na pozivu i mogućnosti sudjelovanja u ovoj lijepoj priči. Uživali smo u iznimno profesionalnoj atmosferi a nakon što su se mikrofoni i kamere ugasili u ugodnom gostoprimstvu i druženju. Također, čast nam je biti u probranom društvu odličnih bendova koji su snimali sessione u Alternativnom centru Šapat i nalaze se na Wall of Fame. Savi i ekipi želimo uspješan nastavak i još mnogo dobrih bendova i glazbenika – poručio je Alan Horvat, gitarista benda Daliborovo granje.

Bend je letnju sezonu obeležio svirkama u regionu, između ostalog na INmusic festivalu i Bear Stone festu. U Šapatu je snimljen prvi profesionalni session benda Daliborovo granje i time nas ekipa malo više uvodi u njhov svet i otkriva stvari koje do sada nismo znali.

 – Daliborovo Granje je prvi bend iz Hrvatske koji je nastupao u Šapatu. U notama koje su se kretale od orijenta do folklora, od istoka do zapada, obojili su naš studio i postavili neke nove standarde instrumentalne muzike. Još jedno snimanje koje će nam ostati u lepom sećanju, obogaćeno nekim novim prijateljstvima i novim iskustvima – dodaju iz Šapata.

Sve snimke možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat:

Previous post

Šer je besna: U Americi nijedna žena više nije sigurna, uskoro će nam ugrađivati čipove kao psima...

Next post

Šarmani objavili neobičan spot za pesmu "Mrmot stari"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.