Home»Muzika»Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Mountain Music Fest

3
Shares
Pinterest Google+

Mountain Music Fest na Divcibarama (1)
Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji Mountain Music Fest, koji se održava od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama, počela je na web-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs.

Za petak, 12. avgust, kada nastupaju Musical Dosctors, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO i TBF, cena karata iznosi 800 dinara. U subotu, 13. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Mutante, Cotton Pickers, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe i DJ Gocea, a ulaznice su dostupne po ceni od 1200 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da čuju Bege Fank, Ljudski Maximum, Nezoob i Phat Phillie – 500 dinara.

Mountain Music Fest na Divcibarama (3)Broj karata po ovim cenama je ograničen, a osim jednodnevnih, i dalje će biti dostupni paketi ulaznica za sva tri dana po ceni od 2100 dinara. Organizatori ističu da će i ove godine, u skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina biti besplatan.

– Sada već tradicionalno, u cenu svake ulaznice uključeni su svi dodatni sadržaji – umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Najmlađi posetioci će moći da se zabavljaju u Avantura parku i na Zip lajnu, radionici Maskiraonica i Šumi boja, a ove godine spremili smo i sadržaje poput joge, orijentiringa, igra pokreta, slikanja na telu, ali i čitavu Zonu umetnosti – kaže Matija Tripković, direktor festivala.

Mountain Music Fest na Divcibarama (2)
Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

A evo kako je bilo prošle godine na Mountain Music Festu:

 

Previous post

E to se zove transparentnost... Objavljeno koliko tačno zarađuju zvezde serije "Stranger Things"

Next post

Rusija zakonom zabranila homoseksualnost na filmu, televiziji i internetu...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.