Home»Muzika»Majk Paton iz Faith No More progovorio o mentalnim problemima: Plašio sam se ljudi, i dalje to traje…

Majk Paton iz Faith No More progovorio o mentalnim problemima: Plašio sam se ljudi, i dalje to traje…

3
Shares
Pinterest Google+
Majk Paton/Photo: YouTube screenshot
Majk Paton/Photo: YouTube screenshot

Frontmen grupe Faith No More Majk Paton je otvorio dušu i pričao o svojim problemima sa mentalnim zdravljem posle izmenjenih datuma turneje benda.

Prošle godine, Majk Paton je objavio da su svi nastupi grupe u kojoj on peva otkazani upravo zbog problema sa mentalnim zdravljem

– Imam probleme koje je pogoršala pandemija i koji mi trenutno još predstavljaju izazov. Ne osećam da mogu da dam ono što treba u ovom trenutku a neću da dam ništa manje od 100 odsto. Žao mi je naših obožavalaca i nadam se da ću vam se uskoro iskupiti – rekao je tada Majk Paton.

MAJK PATON OTKAZAO TURNEJE FAITH NO MORE I MR. BUNGLE: ŽAO MI JE, MOJE MENTALNO ZDRAVLJE JE LOŠE, NISAM U STANJU DA DAM 100% SEBE

Sada je u intervju za Rolling Stone opširno govorio o svojim borbama za bolje mentalno zdravlje.

– I dalje traje, ali je bolje. Lako je za to okriviti pandemiju. Ali biću iskren, čoveče: na početku pandemije, bio sam u fazonu: “Ovo je jeb*eno sjajno. Mogu da ostanem kod kuće i da snimam”. Imam kućni studio. Pa sam pomislio: “Da, u čemu je problem?“ A onda je nešto škljocnulo i postao sam potpuno izolovan i skoro asocijalan. Plašio sam se ljudi – rekao je Paton i nastavio:

– To je uglavnom bilo mentalno. Video sam neke terapeute i sve te stvari, što je prvi put da sam to morao da radim u životu. I u osnovi su mi dijagnostikovali agorafobiju; kao, plašio sam se ljudi. Možda je to bilo zato što sam proveo dve godine praktično u zatvorenom prostoru tokom COVID-a. Ne znam. Možda je to pojačalo osećanja koja sam već imao. Ali samo saznanje o tome, pričanje o tome, zaista je pomoglo – naveo je Paton.

PEVAČ GRUPE EVERY TIME I DIE PRIVREMENO SE POVUKAO IZ BENDA “ZBOG MENTALNOG ZDRAVLJA”… NA KONCERTIMA ĆE UMESTO NJEGA PEVATI – PUBLIKA

Paton planira da ode na turneju sa Mr. Bangleom po Južnoj Americi u decembru, prvi put od kada je prekinuo sa koncertima, a u intervjuu se prisetio momenta prekida prošle turneje sa svojim bendom.

– Nekoliko dana pre nego što je trebalo da krenemo na put. Rekao sam momcima: “Hej ljudi, mislim da ne mogu to da uradim”. Nekako mi je samopouzdanje srušeno. Nisam želeo da budem pred ljudima, što je čudno jer sam pola svog života proveo radeći to – rekao je Paton.

DEVET OD DESET BRITANSKIH MUZIČARA IMA PROBLEMA SA MENTALNIM ZDRAVLJEM… LOCKDOWN I BREXIT IH “UKANALILI”, POKAZALO NOVO ISTRAŽIVANJE

Što se tiče budućih nastupa Faith No More, Paton je rekao da su “u vazduhu”.

Ne znam. Možemo da pomerimo stvari; možda nećemo. Samo ću to ostaviti na tome. Malo je zbunjujuće i komplikovano. Dakle, ako to uradimo, uradićemo. Ako ne uradimo, i to je kul – dodao je Paton, prenosi NME.

Previous post

Šarmani objavili neobičan spot za pesmu "Mrmot stari"

Next post

Nije sve tako sivo... Hladno pivo stiže ove subote u Niš

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.