Home»Muzika»Upalite svetla, mi ovde ne udaramo ljude… Edi Veder isterao devojku s koncerta Pearl Jam jer je započela tuču

Upalite svetla, mi ovde ne udaramo ljude… Edi Veder isterao devojku s koncerta Pearl Jam jer je započela tuču

3
Shares
Pinterest Google+
Pearl Jam/Photo: YouTube screenshot
Pearl Jam/Photo: YouTube screenshot

Frontmen benda Pearl jam, Edi Veder izbacio je devojku iz publike sa koncerta benda u Cirihu, jer je započela tuču sa momkom koji je telefonom snimao koncert.

Bend iz Sijetla je svirao na Hallenstadionu u okviru svoje turneje po Velikoj Britaniji i Evropi. Kako je izvestio Rock Feed, tokom izvođenja pesme “Animal”, Veder je primetio da je izbila tuča u masi i prekinuo je svirku kako bi se obratio publici.

PEARL JAM SPOTOM ZA “QUICK ESCAPE” NAJAVILI ALBUM “GIGATON LIVE (TOUR EDITION)”

– Upalite svetla, molim vas – rekao je. – Hej, hej, hej, hej, hej – video sam celu stvar, znam, nerviralo te je. Bila si ljuta jer je on snimao sve vreme.

– Da li je to bilo ceo koncert ili tek sada? Baš sad kad sam došao? Da li je to bilo sve vreme? Da, snimaš sve – obratio se Veder nekom u publici i dodao:

– Stvar je u tome što znam da te je to uznemirilo, ali ne možeš ni da ga udariš u potiljak, iako si žena. Cenim činjenicu da možeš biti jaka. Prestani da ga udaraš – odlazi odavde. Nasilje nije dozvoljeno.

MET KAMERON DOBIO KORONU PRED KONCERT PEARL JAMA, ZA BUBNJEVIMA GA ZAMENILA TROJICA, A JEDAN OD NJIH JE BIO – KLINAC IZ PUBLIKE

– Žao mi je gospođo, nasilje nije dozvoljeno. Mogla si da mi mahneš, gledao sam pravo u tebe. Izvinite zbog toga, jednostavno nije kul, mi ovde ne udaramo ljude. Izvinjavam se.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Previous post

Gruv uzvraća udarac... Bluzika Muzika 23. i 24. jula na bini iza Prirodnjačkog muzeja

Next post

Objavljena lista najprodavanijih albuma svih vremena u Velikoj Britaniji... "Kraljica" i dalje vlada

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.