Home»Muzika»Sećate se žene koja se porodila na koncertu Metallice? Beba dobila ime po Džejmsu Hetfildu…

Sećate se žene koja se porodila na koncertu Metallice? Beba dobila ime po Džejmsu Hetfildu…

3
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Metallica/Photo: YouTube printscreen

Žena koja se porodila na koncertu Metallice u Brazilu dala je svojoj bebi srednje ime u čast benda, tačnije pevača ove grupe. Džojs Figueiro je, da podsetimo, je u maju na svet donela dečaka na stadionu “Estadio Couto Pereira” u Kuritibi, kada je nastupala poznata grupa.

Vest se proširila veoma brzo, a pevač grupe Džejms Hetlfild je čestitao novopečenoj mami i njenom suprugu tako što ih je pozvao telefonom.

OVA BEBA MORA BITI METALAC… ŽENA SE PORODILA NA KONCERTU METALLICE NA STADIONU U BRAZILU, DOK JE BEND SVIRAO “ENTER SANDMAN”

Džojs je detaljno opisala iskustvo tokom intervjua za The Guardian – i otkrila da su sinu Luanu dali srednje ime inspirisano Metallicom, i to “Džejms”.

– Već smo izabrali ime Luan za bebu. Ali ljudi su počeli da pitaju: ‘Zašto ne nešto vezano za Metallicu?” – objasnila je ona i dodala: – Osećali smo takvu vezu sa Džejmsom preko telefona da smo odlučili da Luanovo drugo ime bude Džejms – to je bilo ispravno. Sada neće moći da sluša drugu muziku osim metala – navela je žena, prenosi NME.

HL/Izvor: nme.com

Previous post

No OFFENCE! predstavili video singl "Slani krugovi" i najavili balkansku turneju

Next post

Gobac je to najbolje objasnio: OK Fest je balkanski Woodstock. sve je zeleno i svi su veseli...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.