Home»Muzika»Gobac je to najbolje objasnio: OK Fest je balkanski Woodstock. sve je zeleno i svi su veseli…

Gobac je to najbolje objasnio: OK Fest je balkanski Woodstock. sve je zeleno i svi su veseli…

3
Shares
Pinterest Google+

Sinoć je na Tjentištu završen osmi Nektar OK fest, a brojna publika uživala je u odličnom festivalskom programu i u posebnom prirodnom ambijentu, kao i mnoštvu raznovrsnih sadržaja.

Završni, treći festivalski dan započeo je u odličnom ritmu i to na SARA OK summer stageu uz Dejana Milicevica i Marinu Karamarko.

Mali predah pre zabave u OK kampu publika i posetioci napravili su u OK Book zoni koja je bila prepuna svih onih koji su želeli da se druže sa Sergejem Trifunovićem, koji je na Tjentištu promovisao svoju knjigu “Stovarište“.

Sergej Trifunović, OK Fest/ Photo: Marko Ristić
Sergej Trifunović, OK Fest/ Photo: Marko Ristić

Posle promocije iz OK Book zone publika se preselila na mesto gdje se svake godine na festivalu održavaju najbolje dnevne žurke, a za to se ovaj put pobrinuo bend M.O.R.T. i Vojko V.

Rasplesana, vesela i neumorna publika bila je spremna za sam finiš festivala na Main stageu, a prvi je nastupao sjajni mostarski bend Zoster, koji uživa veliku popularnost u celom regionu.

– Ponašamo se ovdje kao kod kuće. Ne znam koji put smo već ovdje, radimo dosta sa OK Teamom i sve drugo je suvišno reći – izjavio je ovo Mario iz benda Zoster.

Zoster, OK Fest/ Photo: Marko Ristić
Zoster, OK Fest/ Photo: Marko Ristić

Posle Mostaraca, na binu je izašao energični Davor Gobac sa svojim Psihomodom, a publika je imala priliku da uživa u hitovima koji su obeležili više od 35 godina dugu karijeru ovog benda.

– Ovo je kao neki Woodstock ovdje na Balkanu, i super je, sve je zeleno i svi su veseli – poručio je Gobac i pozvao sve one koji nisu bili na festivalu da sledeće godine svakako dođu.

Na binu je posle Gobca i njegovog benda, izašao beogradski S.A.R.S,  a onda i Kiril Džajkovski koji je neumornoj OK publici priuštio festivalsku završnicu za pamćenje.

Tempo završne večeri diktirali su njegovi najveći hitovi, a on je publiku još jednom podsetio zašto je rado viđen gost na Tjentištu.

Psihomodo pop, OK Fest/ Marko Ristić
Psihomodo pop, OK Fest/ Marko Ristić

Publika je završnicu osmog po redu Nektar OK Festa provela uz Dejana Milićevića i Marinu Karamarko na OK After Partiju, a u OK Cinema zoni treće festivalske večeri posetioci su imali priliku da pogledaju filmove: “Njujork, hodočašće“ i “Uskrs, grad i rokenrol“.

 

Previous post

Sećate se žene koja se porodila na koncertu Metallice? Beba dobila ime po Džejmsu Hetfildu...

Next post

"Najbolje dolazi iz volje“... Ljudi u Glavi objavili novi album

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.