Home»Muzika»Rodžeru Votersu povređen ego: Ja sam daleko važniji od nekog tamo The Weeknda ili Drejka

Rodžeru Votersu povređen ego: Ja sam daleko važniji od nekog tamo The Weeknda ili Drejka

4
Shares
Pinterest Google+
Rodžer Voters (Mi + Oni)/ Photo: Beldocs (promo, dozvoljeno objavljivanje)
Rodžer Voters (Mi + Oni)/ Photo: Beldocs (promo, dozvoljeno objavljivanje)

Rodžer Voters je s turnejom “This Is Not a Drill” nedavno gostovao u Kanadi gde očigledno nije dobio ljubav i pažnju koju je smatrao da zaslužuje.

U intervjuu za The Globe and Mail, 78-godišnji basista Pink Floyda namerio se na kanadske superzvezde The Weeknda i Drejka, tvrdeći da je on “daleko, daleko, daleko važniji nego što će iko od njih ikada biti”.

RODŽER VOTERS OTKAČIO MARKA ZAKERBERGA: J**I SE! OVA “CIGLA” NEĆE BITI U TVOM “ZIDU”!

Votersov ego je povređen jer nijedna kanadska novina nije objavila izveštaj s njegova dva koncerta u Torontu 8. i 9. jula. Kad je upitao novinara The Globe and Maila Breda Vilera o tome, ovaj mu je objasnio da je The Weeknd, mnogo popularniji izvođač od Votersa u današnje vreme, nastupao iste večeri.

– Nemam pojma šta ili ko je The Weeknd, jer ne slušam puno muziku –odgovorio je Voters. – Ljudi su mi rekli da je slavan. Pa neka mu je sa srećom. Nemam ništa protiv njega. Zar ne bi bilo moguće pregledati njegov nastup jedne večeri, a moj druge večeri?

RODŽER VOTERS: AMERIKA U IME SLOBODE SEJE SMRT PO SVETU, AMERIČKI PREDSEDNICI SU SVI OD REDA RATNI ZLOČINCI

– Ne pokušavam da ga napadnem na ličnoj osnovi. Samo kažem da se činilo čudnim. I, usput, uz svo dužno poštovanje prema Weekndu ili Drejku ili bilo kome od njih, ja sam daleko, daleko, daleko važniji nego što će iko od njih ikada biti, koliko god milijardi streamova imali. Ovde se događaju stvari koje su fundamentalno važne za sve naše živote.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Šestogodišnjem sinu davao kokain, drogirao se do besvesti, završio u zatvoru... Dečja zvezda iz "Terminatora" Edvard Farlong sada tvrdi da je "čist"

Next post

Vatromet sjajne muzike i pozitivne energije drugog festivalskog dana Nektar OK Festa

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.