Home»Muzika»Snažno, moćno i više nego OK… Sjajni nastupi Apocalyptice i Goblina obeležili prvo veče Nektar OK Festa 2022

Snažno, moćno i više nego OK… Sjajni nastupi Apocalyptice i Goblina obeležili prvo veče Nektar OK Festa 2022

4
Shares
Pinterest Google+
Apocalyptica, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)
Apocalyptica, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)

Prvi dan Nektar OK festa protekao je očekivano dobroj festivalskoj atmosferi, na jednoj od najepših destinacija u regionu, a mnogobrojna publika sudeći po utiscima uživala je u magiji i energiji ovog jedinstvenog festivala.

Uz DJ program After Affair i Petra Dundova započeo je prvi dan na SARA OK summer stageu, a za odličnu atmosferu u kampu na Sky Cola OK stageu pobrinuli su se Orthodox Celts i Sunshine, koji su rasplesali publiku i zagrejali je pred nastupe na večernjem programu Main stagea.

Nikola Vranjković/ Photo: Promo (OK Fest)
Nikola Vranjković/ Photo: Promo (OK Fest)

Večernji sati na Mainu bili su rezervisani za odličan program i atmosferu za koju su se na samom početku pobrinuli E-Play i Nikola Vranjković.

Posle njih je na binu izašao finski sastav Apocalyptica, koji je publici priuštio pravi muzički spektakl. Ovi vrhunski instrumentalisti su još jednom opravdali status miljenika evropske publike.

– Sve izgleda jako lepo, srećni smo što smo ovde, to su prvi utisci. Prvi put smo na Tjentištu, iako nije prvi put da smo u BiH, bili smo mnogo puta ranije. Drago nam je da smo deo svega ovoga. Poučeni ranijim iskustvima, koncerti na ovim prostorima su uvek snažni i moćni, tako je bilo i na našem nastupu ovde – poručili su očlanovi finskog symphonic metal benda Apocalyptica, koji nisu krili svoje oduševljenje prostorom i festivalom.

Apocalyptica, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)
Apocalyptica, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)

Posle Finaca usledio je nastup Goblina, pank sastava koji je ove godine proslavio tri decenije staža, a OK publika uživala je u retrospektivi njihovog muzičkog opusa.

– Sjajno, kao i uvek. Odlična organizacija, momci su raspoloženi. Oseća se dobra energija u kampu, ljudi stalno pristižu, videli smo brdo automobila s različitim registracijama i to nas raduje – poručila je ekipa Goblina, kojoj ovo nije prvi nastup na OK Festu.

Posle sjajnih nastupa na Main stageu oni najizdržljiviji ispratili su i program na OK After Party u kampu uz After Affair i Petra Dundova.

Goblini, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)
Goblini, OK Fest 2022/ Photo: Promo (OK Fest)

U okviru OK Cinema zone koja se realizuje u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam prve večeri na programu su prikazane projekcije dokumentarnih filmova na temu muzike “Pobednici su dosadni“ i “Suženi snovi – Repetitor u CZ-u“.

OK Cinema zone/ Photo: Promo (OK Fest)
OK Cinema zone/ Photo: Promo (OK Fest)

Danas , drugog dana festivala program počinje od 12:00 časova pored bazena uz Mladena Tomica i Alexander G.

Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu od 12:00 časova na programu je Joga by SARA. Od 14:00 časova u OK Book zoni održaće se promocije knjiga Borisa Leinera. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sky Cola OK stageu pobrinuti Edo Maajka i Let 3.

OK Cinema zona druge festivalske večeri donosi film “Viktorija, 15“.

Groznica subotnje večeri očekuje vas na Main stageu uz Silente, Urban & 4, Neno Belan & Fiumens i Dubiozu kolektiv.

Po završetku programa publiku čeka u OK kampu after party uz Mladena Tomica, Alexander G i Leu Dobricic, da dočekaju još jednu zoru na Tjentištu.

Previous post

Riki Martin optužen za incest, mogao bi da dobije 50 godina zatvora

Next post

Preminuo Pol Rajder, basista mančesterskog benda Happy Mondays

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.