Home»Life Story»Riki Martin optužen za incest, mogao bi da dobije 50 godina zatvora

Riki Martin optužen za incest, mogao bi da dobije 50 godina zatvora

4
Shares
Pinterest Google+
Riki Martin/Photo: YouTube screenshot
Riki Martin/Photo: YouTube screenshot

Pevača Rikija Martina je njegov nećak Denis Jadijel Sančes optužio za nasilje u porodici i incest, zbog čega može biti osuđen na 50 godina zatvora. Pevačevi advokati, međutim, odbacili su sve optužbe.

Ranije ovog meseca, 50-godišnji Martin dobio je zabranu prilaska tokom incidenta u Portoriku, ali je ime optužitelja prvobitno bilo skriveno, prenosi Fox News.

Prema španskom portalu vesti Marka, Martinov brat Erik Martin otkrio je identitet optužitelja kao svog 21-godišnjeg nećaka.

I BOGATI KRADU, LAŽU, VARAJU… RIKI MARTIN IDE NA SUD, MENADŽERKI DUŽAN VIŠE OD MILION DOLARA

Sančes je nedavno identifikovao Martina, njegovog ujaka, kao svog navodnog napadača.

– Nažalost, osoba koja je iznela te tvrdnje bori se sa dubokim problemima mentalnog zdravlja – kazala je za Fox News didžital Marti Singer, advokatica Martina.

Ona je dodala da „Riki Martin, naravno, nikada nije, niti će biti umešan ni u kakav oblik seksualne ili romantične veze sa svojim nećakom“.

– Ta ideja nije samo netačna, nego je i odvratna. Svi se nada da će taj čovek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, iznad svega, nadamo se da će ovaj odvratni slučaj biti odbačen čim sudija razmotri činjenice – poručila je Singer.

SUNOVRAT HOLIVUDSKE “ZVERKE”… KRIS NOT OD OPTUŽBI ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE POBEGAO U – ALKOHOL,  PRIJATELJI TVRDE: “ON MISLI DA MU JE ŽIVOT GOTOV”

Prema Sančesu, Martin je „sprovodio fizičke i psihološke napada“ na njega.

Marka je prenela da su njih dvojica bili u sedmomesečnoj vezi koja se okončala pre dva meseca. Sančes je sin Martinove polusestre.

Prema Marki, Martin je nastavio da komunicira sa Sančesom, zbog čega je dobio zabranu prilaska u Portoriku 1. jula.

Taj medij navodi, da po zakonima protiv incesta u Portoriku, Martin može da dobije zatvorsku kaznu od 50 godina, ukoliko se navodi protiv njega pokažu istinitim. Očekuje se da se pevač vrati u Portoriku 21. jula na suđenje.

Pošto je dobio zabranu prilaska, Martin je na Twizteru odbacio te navode.

“Zabrana prilaska zasnovana je na potpuno lažnim navodima, tako da ću reagovati kroz sudski proces činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše“, napisao je on na Twitteru.

 

 

Previous post

Pantera spremna za "reunion" turneju 2023. godine... traže se novi bubnjar i gitarista

Next post

Snažno, moćno i više nego OK... Sjajni nastupi Apocalyptice i Goblina obeležili prvo veče Nektar OK Festa 2022

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.