Home»Film»Miki Rork “šamara” redom: Amber Herd je klasična sponzoruša…

Miki Rork “šamara” redom: Amber Herd je klasična sponzoruša…

4
Shares
Pinterest Google+
Miki Rork/Photo: Tool promo
Miki Rork/Photo: Tool promo

Ne stišavaju se reakcije na jedan od najviše praćenih sudskih sporova današnjice. Tako je Miki Rork u nedavnom intervjuu Amber Herd nazvao sponzorušom.

Kolega i prijatelj Džonija Depa o celoj situaciji između njega i bivše supruge Amber koja je svoj rasplet dobila na sudu porazgovarao je s Pirsom Morganom za Talk TV. Iako je Rurk kazao da nije najbolji Depov prijatelj, ipak su mu poznate činjenice, ali i situacija u kojoj se njegov kolega našao.

– Poznajem Džonija mnogo godina, ali ga ne poznajem baš intimno. Sve što bih mogao reći je da sam jednom bio u situaciji da su me okrivili za nešto što nisam učinio. To me je nekoliko godina koštalo filmskih poslova i izazvalo lošu reputaciju – iskreno je kazao Miki.

MIKI RORK PROTIV TOMA KRUZA: TAJ FRAJER PONAVLJA ISTE BEZVEZNE ULOGE VEĆ 35 GODINA

Govoreći o svom primeru i situaciji, povezao je to s činjenicom da je i Dep nakon optužbi za porodično nasilje ostao bez brojnih uloga i angažmana.

– I konačno, istina je izašla na videlo, ali je izašla na videlo nakon što sam izgubio filmove i posao… Tako mi je bilo krivo zbog nekoga koga neka klasična sponzoruša pokušava da iskoristi, znaš.

MIKI RORK PRETIO ROBERTU DE NIRU… “DA TI NEŠTO KAŽEM, TI VELIKI JE***I PLJAČJIVKO…”

Pirs ga je zatim upitao da pojasni misli li time na Amber. “Misliš da je ona to bila?” Miki Rurk mu je istog trena odgovorio: “Jeb** apsolutno, apsolutno”.

Ovo je samo poslednja u nizu slavnih osoba koje su javno iskazale podršku Džoniju Depu i osudile postupak Amber Herd. Dva glumca zajedno su radili na filmovima “Desperado”, “Bilo jednom u Meksiku” kao i na dokumentarcu “Sunset Strip”.

 

Previous post

YouTube odao počast video spotu "November Rain"... jer, to je prvi muzički spot stariji od YouTubea koji je stigao do milijardu pregleda

Next post

Pantera spremna za "reunion" turneju 2023. godine... traže se novi bubnjar i gitarista

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.