Home»Muzika»Singlom “I like the things you do” višegradski bend Sunsetophile najavio drugi EP

Singlom “I like the things you do” višegradski bend Sunsetophile najavio drugi EP

4
Shares
Pinterest Google+
Sunsetophile/Photo_ Miroslav Tanasković - Kimi
Sunsetophile/Photo_ Miroslav Tanasković – Kimi

Bend Sunsetophile iz Višegrada objavio je singl “I like the things you do” kojim najavljuju svoje drugo EP izdanje.

Reč je o bendu koji je osnovan 2019. godine, a prvi EP pod nazivom “Equation” (Jednačina) objavili su 2022. godine u samostalnom izdanju i uz pomoć bliskih prijatelja iz sveta muzike.

Na debi EP-u nalazi se 6 pesama, od kojih su tri instrumentali, dok su tri sa vokalima. Tekstove, muziku i aranžmane potpisuje Marko Gavrilović, a zvuk se ne može okarakterisati jednim žanrom, iako se se mogu osetiti primese funka, disko muzike, hip hopa i elektronske muzike.

Sunsetophile, cover/Marko Gavrilović artwork
Sunsetophile, cover/Marko Gavrilović artwork

EP “Equation” je zamišljen kao prvi deo trilogije koju bend namerava da objavi, a u planu su još dva EP izdanja. Muzika je posvećena Višegradu i reci Rzav, pa se stoga i na omotu se nalazi panorama Višegrada, na mestu gde se završava reka Rzav.

Singl “I like the things you do” najavljuje snimanje drugo EP-a koji će nositi nazivom “Strange Moments of Inspiration”.

Previous post

Predstavljen novi koncept Belgrade Beer Festa... Lineup predvode Kosheen, Tomi Emanuel, Bajaga, Hladno pivo, Konstrakta...

Next post

Pomak u "slučaju Polanski" posle 45 godina... Transkripti svedočenja uskoro dostupni javnosti, optužnica puna nepravilnosti

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.