Progonstvo je gotovo… Slavni glumac vraća se posle 4 godine pauze zbog seksualnog uznemiravanja

0
164
Oglasi
Džejms franko/Photo: HBO  promo
Džejms franko/Photo: HBO promo

Džejms Franko dobio je glavnu ulogu u filmu “Me, You” koji će režirati Bil August. Reč je o filmu zasnovanom na knjizi “Tu, Mia” koju je napisao Eri De Luka.

Smeštena u pedesete godine prošlog veka, priča prati 16-godišnjeg Marka koji vreme provodi loveći ribe u Napuljskom zalivus ribolovcem Nikolom koji mu priča priče o moru i danima provedenim u ratu. Ostale uloge u filmu imaće Tom Holander kao Markov otac i Dejzi Džejkob kao Kaja, devojka u koju se Marko zaljubljuje.

KEVIN SPEJSI SE PRVI PUT POJAVIO PRED SUDOM: NISAM KRIV, TO NIJE BILO SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE, VEĆ UZAJAMNI FLERT

Ono što je zanimljivo jeste da se Džejms Franko vraća glumi posle četverogodišnje paute prouzrokovane optužbama za seksualno napastovanje. Naime, nekoliko studentkinja njegove nekadašnje glumačke škole Studio 4 tužilo ga je za prisilne izvedbe eksplicitnih scena pred kamerama. Franko i njegovi partneri su u sklopu nagodbe prošle godine platili odštetu od 2,2 miliona dolara.

POKAJNIČKO PISMO… RAJAN ADAMS SE JAVNO IZVINIO ŠTO JE SE**OM UCENJIVAO TINEJDŽERKE DA BI IM “NAPRAVIO KARIJERU”

Istovremeno, prošle godine Franko je u intervjuu za radio stanicu SiriusXM priznao da je spavao sa studentkinjama kojima je predavao u svojoj školi.

– Tokom školovanja spavao sam sa studentkinjama i to je bilo pogrešno. Ali, kao što sam rekao, nisam zato pokrenuo školu i nisam birao osobe koje će prisustvovati predavanjima. Nije bilo velikog plana. Ali, bilo je određenih trenutaka gde sam bio u situacijama koje su bile obostrano prihvaćene a u kojima nisam smeo da se nađem – izjavio je Franko.

Osim što je dobio ulogu u filmu “Me, You”, Franko je pre nekoliko meseci dobio ulogu u akcionom trileru “Mace”“ koji će režirati Džon Amiel. Oba filma počeće da se snimaju sledeće godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime