Home»Muzika»Nektar OK Fest 2022… Program i zvanična satnica festivala

Nektar OK Fest 2022… Program i zvanična satnica festivala

4
Shares
Pinterest Google+

Još samo dva dana dele nas od 8, Nektar OK Festa, koji se od 15. do 17. jula održava na dobro poznatoj lokaciji – Tjentište/Nacionalni park Sutjeska.

Osim uživanja u fantastičnom ambijentu, ponudi i sadržajima koje nudi jedna od najlepših destinacija u regionu, mnogobroja festivalska publika biće u prilici da uživa i u odličnom festivalskom programu koji na Tjentište donosi mnoštvo raznovrsnih sadržaja.

Tokom tri festivalska dana posetioce očekuju nastupi najpoznatijih imena iz sveta muzike, promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avantura na Tari, planinarske šetnje i poseta nekim od najepših vidikovaca u nacionalnom parku Sutjeska, joga zona i drugi.

Program i satnica/ Photo: Promo
Program i satnica/ Photo: Promo

Prvi festivalski dan započinje na SARA OK summer stageu uz DJ program After Affair i Petra Dundova, potom sledi nastavak programa na Sky Cola OK Stageu u OK kampu uz Orthodox Celts i Sunshine.

Ove godine program OK Cinema zone realizuje se u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma Dok’n Ritam. Prve večeri na programu su projekcije dokumentarnih filmova na temu muzike “Pobednici su dosadni“ i “Suženi snovi – Repetitor u CZ-u“.

Večernji sati na Main Stageu rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti E-Play, Nikola Vranjković, Goblini i finski symphonic metal bend Apocalyptica.

Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party u kampu uz After Affair i Petra Dundova.

Arsenal fest 2. jul 2022 - Goblini/Photo: AleX
Arsenal fest 2. jul 2022 – Goblini/Photo: AleX

Drugoga dana, program počinje od 12:00 časova kraj bazena uz Mladena Tomica i Alexander G.

Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu od 12:00 časova na programu je Joga by SARA.

Od 14:00 časova u OK Book zoni održaće se promocije knjiga Borisa Leinera.

OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sky Cola OK Stageu pobrinuti Edo Maajka i Let 3.

OK Cinema zona druge festivalske večeri donosi film “Viktorija, 15“.

Groznica subotnje večeri očekuje vas na Main Stageu uz Silente, Urban & 4, Neno Belan & Fiumens i Dubioza Kolektiv.

Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Mladena Tomica, Alexander G i Leu Dobričić, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Dubioza kolektiv (Arsenal fest 2021)/Photo: AleX
Dubioza kolektiv (Arsenal fest 2021)/Photo: AleX

I treći festivalski dan započinje u odličnom ritmu. Energiju ćemo tako redom povratiti na SARA OK summer stageu uz Dejana Miličevića i Marinu Karamarko, uz mali predah u OK Book zoni gde se družimo sa Sergejem Trifunovićem koji će promovisati svoju knjigu “Stovarište“.

I trećeg festivalskog dana tačno u podne uživamo u zoni Joga by SARA.

Od 15:30 smo na Sky Cola OK Stageu uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi M.O.R.T. i Vojko V.

U OK Cinema zoni treće festivalske večeri očekuju nas projekcije: “Njujork, hodočašće“ i “Uskrs, grad i rokenrol“.

U samom finišu na Main Stageu uživaćemo uz Zoster, Psihomodo Pop, S.A.R.S. i Kirila Đaikovskog. Završnicu osmog po redu Nektar OK Festa provešćemo uz Dejana Miličevića i Marinu Karamarko na OK After Partiju.

Psihomodo pop (Priča 2021)/ Photo: AleX
Psihomodo pop (Priča 2021)/ Photo: AleX

Festivalski kamp se otvara dan ranije, 14. jula od 12:00 časova. Svi koji se u poslednji momenat odluče da nam se pridruže u OK avanturi na Tjentištu svoj OK kamp paket /kamp + ulaznica/ za sva tri festivalska dana po cijeni od 60 KM mogu da kupe na licu mesta, na recepciji festivalskog kampa.

Previous post

To je čista izmišljotina... Tom Džons demantovao priče da se srušio pre nastupa u Budimpešti

Next post

Prodigy nastupili prvi put uživo posle smrti Kita Flinta... Zeleni laseri u čast preminulog pevača

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.