Home»TV»Džeremi Klarkson pronašao “divnu malu rupu u zakonu” i otvorio restoran tamo gde se ne sme…

Džeremi Klarkson pronašao “divnu malu rupu u zakonu” i otvorio restoran tamo gde se ne sme…

3
Shares
Pinterest Google+
Džeremi Klarkson/Photo: Amazon Prime
Džeremi Klarkson/Photo: Amazon Prime

Poznati TV voditelj Džeremi Klarkson otvorio je restoran na svojoj farmi, uprkos tome što su lokalni odbornici odbili taj njegov zahtev.

Savet distrikta Zapadni Oksfordšir u januaru je odbio predloge za otvaranje restorana “Diddly Squat” u Čadlingtonu. Međutim, bivši voditelj emisije Top Gear navodno je pronašao “divnu malu rupu u zakonu”, prenosi Sun.

Rekao je da je pronašao još jedan ambar na njegovoj farmi u Zapadnom Oksfordširu i obavestio savet o otvaranju restorana.

Lokalne vlasti su saopštile da su obaveštene o otvaranju i da traže način kako bi osigurale da je mesto “usaglašeno sa lokalnim i nacionalnim zakonom o planiranju i izgradnji”.

KLEČAO SAM U BLATU, USRED OLUJE, ZGNJEČENIH TESTISA… BIZARNA POVREDA DŽEREMIJA KLARKSONA NA SNIMANJU

Klarkson je na društvenim mrežama objavio reklamu zajedno sa linkom za rezervaciju stola.

“Oduševljen sam što mogu da objavim da sada imate priliku da probate neverovatnu hranu koju uzgajamo na mojoj farmi u potpuno novom (ali prilično rustičnom) restoranu Diddly Squat”, tvitovao je.

Službenici zaduženi za planiranje i izgradnju ranije su odbacili projekat domaćina emisije Grand Tour da pretvori jednu štalu u restoran jer nije u skladu sa “predelom izuzetnih odlika” Kotsvolds.

U opisu mesta “Diddly Squat” na onlajn servisu za rezervisanje stolova u restoranima OpenTable piše:

“Pre nego što rezervišete, trebalo bi da znate da je malo, uglavnom na otvorenom i veoma rustično. Naručivanje piva ili odlazak u toalet nije tako lako kao u vašem lokalnom pabu, a mi ne udovoljavamo istančanim ukusima. Dali smo sve od sebe da vam bude toplo i suvo, ali ovo je Engleska”.

Dalje se navodi da se jelovnik uglavnom sastoji od hrane proizvedene na farmi i da gosti neće moći da biraju komad mesa koji će im se poslužiti.

NAJMRAČNIJI INTERVJU DŽEREMIJA KLARKSONA IKADA:  DA, O SMRTI RAZMIŠLJAM SVAKI DAN… ZA MENE, STVARI VIŠE NIKAD NEĆE BITI BOLJE

“Ne postoji meni kao takav – mi jednostavno služimo ono što je dostupno tog dana”, sledi u opisu.

“Ali ne brinite, na vašem stolu će se naći raznovrstan izbor grickalica i predjela, a zatim i pečenje i puding”.

Portparol distrikta Zapadni Oksfordšir rekao je da je “savet upoznat o otvaranju restorana na Diddly Squat farmi prošlog petka”.

– Kao deo naše standardne operativne procedure, istražujemo način kako bismo osigurali da je mesto u skladu sa lokalnim i nacionalnim zakonom i politikama o planiranju i izgradnji, kao i propisima o licenciranju i higijeni same hrane – dodao je.

Previous post

Jedna pesma, muzičara 1000... "Paradise City" u najmoćnijoj verziji ikada

Next post

Nekadašnji vlasnik najčuvenijeg noćnog kluba "Studio 54" izvršio asistirano samoubistvo

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.