Home»Muzika»Dropkick Murphys se vraćaju novim albumom “This Machine Still Kills Fascists”… a posvetili su ga Vudiju Gatriju

Dropkick Murphys se vraćaju novim albumom “This Machine Still Kills Fascists”… a posvetili su ga Vudiju Gatriju

4
Shares
Pinterest Google+
Dropkick Murphys/Photo: press promo
Dropkick Murphys/Photo: press promo

Dropkick Murphys su objavili singl i video za “Two 6’s Upside Down” s njihovog narednog albuma “This Machine Still Kills Fascists” koji će biti objavljen digitalno i na CD-u 30. septembra, dok će vinilno izdanje uslediti u novembru.

Ovaj album razlikuje se od svega što su do sada radili jer je u pitanju ceo album pesama koje oživljavaju reči Wudija Gatrija.

“Two 6’s Upside Down” je jadikovka jednog kockara, preplavljena ljubavlju i gubitkom, ubistvom i kaznom.

NAJSABLASNIJI ROK KONCERT U ISTORIJI… POGLEDAJTE SVIRKU DROPKICK MURPHYSA NA POTPUNO PRAZNOM BEJZBOL STADIONU… GOSTOVAO I BRUS SPRINGSTIN

Osnivač Dropkick Murphysa Ken Kejsi objašnjava:

– Pesma je akustična, ali je ipak snažna. Napeta je i stihovi su preteći. Samo smo hteli da pokažemo da će ovaj album, iako je akustičan, ipak biti vatren.

Album je snimljen u Church studiju u Tulsi samo nekoliko minuta od rodne kuće Vusija Gatrija i modernog Woody Guthrie centra. Istorijski studio osnovao je Leon Rasel na izvornoj lokaciji legendarnog Shelter Recordsa.

SNIMAK PRONAĐEN POSLE 64 GODINE… OVO JE IZGUBLJENA PESMA VUDIJA GATRIJA

Tokom snimanja bend je posećivao Vudijev rodni grad Okemah i hodao istim ulicama kojima je hodao on. Povlačenje u Vudijevu rodnu državu Oklahoma radi snimanja albuma imalo je snažan uticaj na bend i kreativni proces iza ovih pesama. Konačno, Dropkick Murphys su imali toliko materijala zasnovanog na Wudijevim dirljivim tekstovima da su snimili dva albuma, pa je drugi deo tako planiran za sledeću godinu.

Pogledakjte spot za “Two 6’s Upside Down”:

Previous post

Prodigy nastupili prvi put uživo posle smrti Kita Flinta... Zeleni laseri u čast preminulog pevača

Next post

Disturbed objavili deo nove pesme "Hey You", uskoro stiže i ceo album

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.