Home»Film»Konačno počinje snimanje igranog filma o EjmI Vajnhaus… iz trećeg pokušaja

Konačno počinje snimanje igranog filma o EjmI Vajnhaus… iz trećeg pokušaja

4
Shares
Pinterest Google+
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen

Biografski film o EjmI Vajnhaus koji detaljno opisuje njezin život i kratku, ali uspešnu karijeru konačno bi trebalo da počne da se snima, a rediteljka filma biće Sem Tejlor-Džonson.

Film o životu i karijeri Ejmi Vajnhaus trebalo je da snimi snimati irska rediteljka Kristen Šeridan još 2015. godine s Nomi Rapas u glavnoj ulozi, ali do realizacije filma nikada nije došlo.

OTAC EJMI VAJNHAUS: NA TAVANU SMO NAŠLI NEKE NJENE STARE SNIMKE, DOK NIJE POSTALA SLAVNA, I AKO IH SPASEMO – OBJAVIĆEMO ALBUM

Sledeći pokušaj bio je 2018. godine kada je film trebalo da režira Alison Oven, ali nije realizovan jer je otac pokojne Ejmi stopirao snimanje tvrdeći da film nije dobio dozvolu porodice Vajnhaus ni njezine diskografske kuće.

Tada je tvrdio da se oni koji stoje iza projekta nisu ni obratili njenoj porodici ni diskografskoj kući njegove pokojne ćerke, odnosno kompaniji Universal. Navodno je tada rekao za TMZ:

– Ne mogu da budu toliko glupi. Svi znaju da moraju da dobiju odgovarajuće dozvole.

SARADNIK EJMI VAJNHAUS NA “BACK TO BLACK” OTKRIO: REKLA JE “NEĆU NIKAKVE JE*ENE GUDAČE” NA MOM ALBUMU

Novu filmsku biografiju EjmI Vajnhaus pod naslovom “Back To Black” režiraće Sem Tejlor-Džonson, poznata po radu na filmovima “Nowhere Boy” i “Fifty Shades Of Gray”. Scenario za film će napisati Met Grinhal koji je s njom već sarađivao na filmu “Nowhere Boy” o Džonu Lenonu. Film će se bazirati na knjizi Dafne Barak “Saving Amy”.

Kako prenosi Variety, biografski film Sem Tejlor-Džonson navodno ima podršku Zadužbine porodice Vajnhaus, uključujući i dozvolu njenog oca Miča.

Previous post

Za ovo treba imati... petlju: 10 najboljih metal obrada pesama Pink Floyda

Next post

Miki Rork protiv Toma Kruza: Taj frajer ponavlja iste bezvezne uloge već 35 godina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.