Home»Muzika»Ljubavno pismo Londonu… Oliver Sim (The xx) predstavio novi video singl “GMT”

Ljubavno pismo Londonu… Oliver Sim (The xx) predstavio novi video singl “GMT”

4
Shares
Pinterest Google+
Oliver Sim/ Photo: Laura Jane Coulson (promo, Dallas Records)
Oliver Sim/ Photo: Laura Jane Coulson (promo, Dallas Records)

Oliver Sim – tekstopisac, basist i vokal grupe The xx, predstavio je još jednu pesmu s najavljenog debitantskog solo albuma “Hideous Bastard“.

Singl “GMT” producirao je Džejmi xx, a video je režirala Oliverova dugogodišnja prijateljica i saradnica Laura Džejn Kolson.

– “GM” je bila jedna od prvih pesama napravljenih za album – kazao je Oliver o novom izdanju i dodao – Lovio sam Džejmija po Australiji da pobjegnem od britanske zime. Radili smo u Sidneju i putovali do Byron Baya, zaustavljajući se na usamljenim plažama i usput slušajući puno Beach Boyse i Brajana Vilsona. Pesma govori o čežnji za ljubavlju koja je ostala kod kuće, hiljadama milja udaljenoj u različitim vremenskim zonama. To je takođe ljubavno pismo Londonu.

Hideous Bastard, album cover
Hideous Bastard, album cover

S predstojećeg albuma Oliver Sim je već predstavio singlove “Romance With A Memory”, “Fruit i “Hideous” u kojem je gostujući vokal njegov dugogodišnji junak Džimi Somervil.

Album “Hideous Bastard“ najavljen je za 9. septembar (Young), a ovu jesen Sim će provesti na turnejama po Severnoj Americi, UK i Europi.

Previous post

Pevač Måneskina na koncertu u Rimu psovao Putina

Next post

Ukinuti Netflix i Dakotu Džonson... Nemilosrdne kritike na novu filmsku adaptaciju romana Džejn Ostin

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.