Kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi… “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ Josipa Dujmovića

0
243
Rambo Amadeus/ Photo: Promo
Oglasi

Knjiga poznatog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića pod naslovom “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ objavljena je u izdanju Multimedia Books iz Beograda.

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene.

Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

Neke od istaknutih ličnosti sa regionalne rok scene o knjizi su rekle:

– Fascinantno je kako se Josip Dujmović potrudio da sakupi u jednu zabavnu knjigu skoro sve priče, anegdote i legende o rokenrolu koje smo saznalvali tokom života. Ova knjiga je obavezno obrazovno i pre svega veselo  štivo za sve stare ili mlade rokere. (Momčilo Bajagić Bajaga)

– Nisam siguran jeste li sve ovo želeli da znate, ali sam siguran da ćete čitajući ove retke puno toga saznati i usput se dobro zabaviti, često s osmehom od uveta do uvetaa. Preporučujem! (Siniša Škarica, rok muzičar, diskograf i publicista)

– Zabavno i neobično, a u isto vreme vrlo vredan dokument kako za starije tako i za nove generacije. (Dino Šaran, Letu štuke 9)

– Uživao samu svakom trenutku čitanja. Ovo je blesavi skup bizarnih, duhovitih, nastranih ali i istorijski važnih događaja. Hrpa zabavnog znanja. Ova knjiga je kao papirni fliper XXI veka. Svetli i tiltuje. (Petar Janjatović, rok novinar i publicista)

Knjiga “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ dostupna je na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.

Arsen Dedić/ Autor: Damir Balić
Arsen Dedić/ Autor: Damir Balić
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime