Home»Muzika»A u nekim srećnim zemljama, premijerka je prava rokerka…

A u nekim srećnim zemljama, premijerka je prava rokerka…

4
Shares
Pinterest Google+
Sana Marin/Photo: instagram Ruisrock festival
Sana Marin/Photo: instagram Ruisrock festival

Finska važi za jednu od najsrećnijoh zemalja na svetu, što postaje mnogo jasnije kada se zna da im je premijerka, Sana Marin, prava rokerka.

Ona je prošlog vikenda sa suprugom, kao sav običan svet, bila na lokalnom muzičkom festivalu, a njena fotografija u rokerskom izdanju sada obilazi svet.

METAL HEROINA TARJA TURUNEN EKSKLUZIVNO ZA HEADLINER: UVEK SAM RUŠILA GRANICE U MUZIČKOJ INDUSTRIJI U KOJOJ DOMINIRAJU MUŠKARCI

Ruisrock festival se svake godine održava na ostrvu Ruisalo u Turkuu u Finskoj. Festival je osnovan 1970. godine i drugi je najstariji rock festival u Evropi i najstariji u Finskoj.

Festival je ove godine započeo 8. jula, i trajao do nedelje 10. jula. Malo je festivala koji se mogu pohvaliti pređašnjim učesnicima kao što su The Kinks, Lu Rid, Čak Beri, Soundgarden, Aerosmith, Beastie Boys, Nirvana, Sting i Dejvid Bouvi. Ovogodišnji hedlajneri bili su američki di-džej trio Major Lazer i holandski di-džej Martin Garixx.

Na službenom Instagram profilu festivala objavljena je crno-bila fotografija premijerke u teksas šortsu, crnoj majici, kožnoj jakni i čizmama.


View this post on Instagram

A post shared by Ruisrock (@ruisrock)

Sana se prethodno oglasila na svom Instagramu objavivši fotografiju sa suprugom, uz koju je poručila da “praznici mogu da počnu”. 

Previous post

Monday Blues #74... Đuka i Bojan 11. jula na Platou Milana Mladenovića

Next post

Svečanom dodelom nagrada završen 50. Filmski festival u Sopotu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.