Sunovrat nekad najlepše pevačice sveta… Lana del Rej prošla je život u prikolici, rehab sa 14 godina, operacije i svi su verovali da se izvukla, ali…

0
404
Oglasi
Lana Del Rej/Press Photo_credit Universal Music
Lana Del Rej/Press Photo_credit Universal Music

Pevačica Lana Del Rej zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo. Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je tako ova umetnica od malih nogu uživala u luksuzu.

Rođena Njujorčanka je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika.

Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka. Godine 2010. objavila je prvi studijski album “Lana Del Rej” za nezavisnu izdavačku kuću. Album je posle kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

“EUPHORIA” JE VEĆ IZAZVALA EUFORIJU, A SADA JE TU I LANA DEL REJ SA “WATERCOLOR EYES”…

Uprkos bogatstvu, porodica Lane Del Rej živela je u prikolici, jer se njenom ocu to tako dopadalo. Njeni roditelji nekoliko puta su se selili, ali Nujork je bio njihova baza.

Lana je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, a sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

– Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje – ispričala je pevačica.

– Alkoholizam je nešto najgore što mi se ikada dogodilo – dodala je. Nakon što je završila školu i suočila se sa svojim problemom, Lana Del Rej se vratila u Njujork i upisala univerzitet.

ŠTANCUJE KAO DA RADI U FABRICI… LANA DEL REJ OBJAVILA JOŠ TRI NOVE PESME

Međutim, radije je želela da peva nego studira. Nastupala je u kafićima i restoranima, gde je pevala svoje pesme i tako je polako krenuo njen uspon.

Pevačica se 2020. verila sa pevačem Šonom Larkinom kog je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, a paparaci su je iste godine snimili na ulicama Los Anđelesa, kada je prvi plan došao njen ogromni verenički prsten. Lana se tada neko vreme nije pojavala u javnost, dok je u poslednje vreme paparaci često mogu snimiti tokom šetnje i obavljanja dnevnih aktivnosti.

Dosta se pisalo o njenoj promeni i borni sa kilogramima. Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa je tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

Pored toga, za Lanu se duže vreme govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije radila samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu – usta, jagodice, botoks…

NAVIJAČI LIVERPULA U TRANSU… LANA DEL REJ SNIMILA A CAPPELLA VERZIJU LEGENDARNE PESME “YOU’LL NEVER WALK ALONE”

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Pošto se ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga”. To zapravo znači da su je vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela – jer očigledno da joj nije dozvoljeno da se ugoji.

37-godipnja pevačica ne mari previše za kritike, a prošle godine objavila je svoj novi studijski album “Chemtrails Over the Country Club”, piše wanted.mondo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime