Buntovni funk rock mladog Promonaela… Pogledajte spot za njegov debi singl “Izbaci taj Funk”

0
268
Oglasi
Natanael Fala, Promonael/Photo: press promo
Natanael Fiala, Promonael/Photo: press promo

Natanael Fiala, muzičar iz Bačkog Petrovca koji nastupa pod umetničkim imenom Promonael, objavio je singl “Izbaci taj Funk”.

Kako kaže. reč je o solo projektu kojim želi da promoviše svoj stil i pravac u kojem ide, a u snimanju su mu pomogli studijski bend i drugari kojima je zahvalan na tome.

– Trudim se da izgradim neki svoj – stil, imidž, kult i vibe – kaže za Headliner Natanael i samouvereno dodaje: – Ja sam večiti dečaka vedrog duha, koji će svojom energijom i muzikom napuniti vaše baterije

Pesma “Izbaci taj funk” nastala je pre tri godine i prošla je kroz razne aranžmanske promene, a Natanael je sada odučio da je objavio, iako veruje da to nije njen krajnji domet.

– Pesma je došla do vrhnunca koji za sada mogu da njoj pružim, ali nadam se da će za 10 godina zvučati još bolje, i možda u nekom sasvim drugom obliku.

To je ustvari jedna jako energična funk rock pesma… Funk je stil kojime pokreće, ali u ovoj pesmi postoji i malo bunta i zato je u tome svemu zapakovana i rock svirka sa elektičnim gitarama rifovima i masnom rock solažom…

Natanael Fala, Promonael/Photo: press promo
Natanael Fiala, Promonael/Photo: press promo

Spot za pesmu  je snimljen u Bačkom Petrovcu. Režirao ga je i snimao David Valo, pomoćna kamera bio je Joel Dudaš, a u spotu su učestvovali Andrej Meleg, Boris Gabrini, Stanislav Balaž, Joanatan Fiala, Danilo Milovanović i, naravno, Natanael Fiala.

Pesma je snimljena u kućnom profi studiju kod Andreja Melega, nekadašnjeg člana Industrijskog Kombinata, koji je radio i produkciju, a Natanel je za svoj debi sing zagvalan i bubnjaru Miroslavu Cerovskom, Igoru Novaku s kojim je radio na prvim idejama oko pesme i basisiti Janu Brtki.

Natanelov plan je da do kraja godine bude snimljen i čitav album, a potom da se naredne godine vidimo na bini nekog velikog festivala.

Pogledajte spot za “Izbaci taj Funk”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime