Home»Muzika»Homeland»Najupečatljivi kadrovi drugog dana festivala Exit – spakovani u jedan minut…

Najupečatljivi kadrovi drugog dana festivala Exit – spakovani u jedan minut…

5
Shares
Pinterest Google+
EXIT 2022 Explosive - The Exploited photo by Marko Ristic @zamrznutitonovi
EXIT 2022 Explosive – The Exploited photo by Marko Ristic @zamrznutitonovi

Nik Kejv i njegovi The Bad Seeds sinoć su na krcatoj glavnoj bini EXIT festivala odsvirali koncert koji bez ikakve sumnje, ulazi u najveće ikad odsvirane na Petrovaradinskoj tvrđavi. Duboko emotivan nastup, koji je armija fanova doslovno izvela zajedno sa bendom, pokazao je svu moć jednog od najvažnijih sastava na planeti.

VIJJJJUUUU… ROLERKOSTER NIKA KEJVA I EKIPE NA TVRĐAVI ILI KAKO PREOBRATITI JEDNOG SKEPTIKA

Neuništivi rock propovednik i njegova savršeno uštimovana mašinerija ne samo da su opravdali željeno, već dali nemerljivo više. Nezaboravnoj noći pred više od 50 hiljada fanova na Tvrđavi svoj su izuzetan doprinos dali su Masked Wolf i Shouse, kao i elektronski čarobnjak Denis Sulta, sjajna Honey Dijon i fantastični Maceo Plex, koji je do jutra diktirao prepunom mts Dance Arenom.

Molchat Doma (Exit 2022)/ Photo: AleX
Molchat Doma (Exit 2022)/ Photo: AleX

Petak na glavnoj bini pamtiće se i po nastupima australijskog repera Masked Wolfa i elektronskog dua Shouse. Opšti haos nastupio je na Explosive bini kada su je preuzeli glasni i buntovni The Exploited kojima se i publika pridružila na sceni. Electropop, pop, i rap smenjivali su se na Fusion bini uz Pocket Palmu, Bojanu Vunturišević, Prti Bee Gee i Bassivity Showcase, a na Gang beatsu šutka je podigla prašinu kada je Crni Cerak premijerno izveo svoju novu pesmu „CC#3“. Na mts Dance Arenu u velikom stilu house je vratila Honey Dijon, neverovatnu energiju doneo je Denis Sulta, a izlazak sunca koji najavljuje najjači dan na festivalu dočekan je uz neponovljivog Maceo Plexa.

Sve to bila je idealna uvertira za subotu, čije upisivanje u festivalsku istoriju je zadatak najvećeg muzičkog producenta današnjice. Tačno u 23 časa na glavnu binu Exita stiže mega hitmejker Kalvin Haris.

Program Maina obeležiće i britanski sastav Disciples, kao i francuski DJ dvojac Ofenbach. Na najjačem plesnom podijumu na festivalu, mts Dance Areni, beat će zadati neprikosnoveni Boris Brejcha, kao i italijanski duo Mathame, Blond:Ish i Mochakk. Vanvremenski rock grupe Paraf zavladaće Visa Fusion binom, a dobar gruv nastaviće se i uz Coach Party, dok će kraj večeri obeležiti potpuna žanrovska promena i dolazak Djaikovskog na scenu. Na novoj, većoj bini koja pamti neprospavane noći, No Sleep, nastupiće Stephan Jolk, Adana Twins i Andhim.

Pogledajte najupečatljive kadrove dosada[njeg toka festivala spakovane u jedan minut:

Previous post

Film koji je razbucao licemerje i malograđanštinu Amerike... Nepoznati autori, nepoznati glumci i večna tema... sastojci za savršenu "Američku pitu"

Next post

Buntovni funk rock mladog Promonaela... Pogledajte spot za njegov debi singl "Izbaci taj Funk"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.