Home»Life Story»Ko o čemu, Kit Ričards o drogama: Ne bih to preporučio nikome, ali ja sam izuzetak…

Ko o čemu, Kit Ričards o drogama: Ne bih to preporučio nikome, ali ja sam izuzetak…

4
Shares
Pinterest Google+
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen

U novom BBC dokumentarcu o legendarnim Rolling Stonesima, Kit Ričards je otvoreno pričao o korišćenju heroina, introvertnosti i pritiscima života pod budnim okom javnosti, sa naglaskom na to da nikome ne bi preporučio da se drogira.

Dokumentarac pod nazivom “My Life As A Rolling Stone” nedavno je pušten na BBC-jevom sajtu i tu u četiri epizode vidimo svakog od članova benda kako razgovara o svom privatnom životu i iskustvima sa bendom. Da podsetimo, Rolingstonsi slave 60 godina postojanja i trenutno su na turneji Evropom.

“LIFE GURU” KIT RIČARDS: ŽIVOT JE ISUVIŠE ZANIMLJIV DA BI UMRLI…

U drugoj epizodi dokumentarca, gitarista Kit Ričards priznao je da je posle stečene slave postao stidljiv u nekim situacijama koje podrazumevaju gužve i puno ljudi. Kaže da ne može da ode u bioskop, jer ga je sramota što svi gledaju u njega i što tako upropasti film svim ostalim gledaocima, a to je sve samo posledica slave.

KIT RIČARDS O DŽEGEROVOM SOLO ALBUMU: TO VAM JE KAO “MEIN KAMPF”, SVI IMAJU TU KNJIGU, ALI JE NIKO NIJE PROČITAO

Otvorio je dušu i o upotrebi droge, rekavši da je korišćenje heroina najvjerovatnije bilo način da pobegne od slave i svih pritisaka koje ona donosi.

– Ne bih to preporučio nikome. Ali to je lični izbor, jer ovo je surov svet i ponekad vam treba nešto kako biste se isključili – rekao je i dodao da veruje da nije rvedno krenuti tim putem.

Samo je pitanje kolikomu verovati.

 

Previous post

The Killers imaju novu pesmu, premijerno je pustili publici na koncertu...

Next post

Film koji je razbucao licemerje i malograđanštinu Amerike... Nepoznati autori, nepoznati glumci i večna tema... sastojci za savršenu "Američku pitu"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.