Home»Film»Za prvu ulogu Silvester Stalone dobio je 200 dolara… što za jedan pornić i nije bilo tako loše

Za prvu ulogu Silvester Stalone dobio je 200 dolara… što za jedan pornić i nije bilo tako loše

5
Shares
Pinterest Google+

 

The Party at Kitty and Stud's
The Party at Kitty and Stud’s

Američki glumac, reditelj i scenarista Silvester Stalone rođen je u Njujorku 6. jula 1946. godine kao Majkl Silvester Gardencio Stalone. Njegov otac Frenk Stalone Sr. je bio frizer, kozmetičar, pisac i ljubitelj pola. Rođen je u Italiji, a tridesetih godina dvadesetog veka je emigrirao u Sjedinjene Američke Države. Majka Žaklin “Jackie” Stalone bila je astrolog, bivša igračica i promoterka ženskog rvanja. Slaj ima i mlađeg brata Frenka koji se bavi glumom i muzikom.

FAJTER S ČETKICOM… OTVORENA IZLOŽBA SLIKA SILVESTERA STALONEA, NEKAD IH JE PRODAVAO ZA SAMO 5 DOLARA…

Džeki je imala komplikacije tokom porođaja koje su prouzrokovale paralizu u delovima Silivesterovog lica. Kasnije je radio vežbe kako bi povratio pokretljivost mišićima, a to je i postao njegov zaštitni znak. Kršten je kao katolik,  a kada je imao četiri godine, zbog ravnih tabana je počeo da ide u školu plesa koju je držala njegova majka.

Pedesetih godina porodixa se preselila u Vašington gde je njegov otac otvorio školu lepote, a majka žensku teretanu pod nazivom Barbella’s.

KOŽNA JAKNA, STARA 45 GODINA, KOJU JE STALONE NOSIO U PRVOM DELU “ROKIJA”, PRODATA NA AUKCIJI ZA – 325.000 DOLARA

Kada je imao devet godina, roditelji su se razveli. Silvester je prvo živro u hraniteljskim porodicama, a zatim s majkom i njenim drugim mužem u Filadelfiji. Bio je veoma nestašan dečak i izbačen je iz 14 škola. Upisao je specijalnu srednju školu u koju su išli problematični đaci. Potom je upisao fakultet u Švajcarskoj gde je studirao dramu. Školovanje je nastavio na Univerzitetu u Majamiju, ali ga je napustio pre nego što je stekao diplomu i otišao je u Njujork da se bavi glumom.

HEJ, DŽIM, STALONE OVDE, NAZOVI ME… EVO KAKO JE NASTALA KULTNA PESMA “EYE OF THE TIGER”

Godine 1970. je ostvario prvu glavnu ulogu – u pornografskom filmu ‘Zabava kod Kiti i pastuva’. Za dva dana snimanja je zaradio honorar od 200 dolara. Kasnije je objasnio da je glumio u filmu iz očaja jer je bio izbačen iz stana.

A onda je došao na ideju za “Rokija”, a ostalo je istorija.

Previous post

Eksl Rouz se oglasio posle otkazanog  koncerta Guns N' Roses: Slušam naređenja lekara i odmaram glas...

Next post

Preminuo veliki holivudski glumac Džejms Kan...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.