Home»Muzika»Garden Sessions… Kolja i Grobovlasnici 23. jula u Jevremovcu

Garden Sessions… Kolja i Grobovlasnici 23. jula u Jevremovcu

5
Shares
Pinterest Google+
Kolja (Priča 2021)/ Photo: AleX
Kolja (Priča 2021)/ Photo: AleX

Za kraj jula, Centar beogradskih festivala CEBEF priprema drugi deo ovogodišnje serije koncerata pod nazivom Garden Sessions.

U periodu od 23. do 29. jula u Botaničkoj bašti publiku očekuju nastupi Kolje i Grobovlasnika, Dade Topića, Zvonka Bogdana, Zoe Kida, Šaše Kovačevića, Vasila Hadžimanova i Bojana Bojan Zulfikarpašića ( klavirski duo) i Del Arno Banda.

Seriju Garden Sessions koncerta u subotu, 23. jula otvara Nikola Pejaković Kolja. Poznat kao glumac i režiser, ali pre svega kao scenarista filmova “Lepa sela lepo gore”, “Rat uživo”, “Ledina” i serije “Vratiće se rode”, uporedo je na muzičkoj sceni stekao status kultnog autora već s prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Belog dugmeta.

Kolja (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Kolja (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Pejaković je svoj autentičan autorski izraz nastavio sa pesmama “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009).

Tek posle trećeg albuma “Grobovlasnici” (2013), Kolja je osetio da je vreme da se sa svojim bendom susretne uživo sa publikom – Pejakovićev prvi koncert u karijeri uspešno je održan 21. marta 2015. godine u beogradskom Domu sindikata, gde ga je pratio bend Grobovlasnici.

Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su pesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

Ulaz u koncertni prostor je iz Ulice Vojvode Dobrnjca.

Ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti na sajtu tickets.rs, Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na blagajni Botaničke bašte “Jevremovac”.

 

Previous post

Prljavo kazalište zakazalo koncert, ako ga održe pod tim imenom, Houra i Bodalec platiće masnu kaznu...

Next post

Bred Pit: Ljudi misle da sam bahat i uobražen, a ja ustvari imam prosopagnoziju...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.