Kad Dejvu Mastejnu popuste nervi… Pogledajte kako je ragovao lider Megadetha na grešku tehničara na koncertu u Barseloni

0
228
Oglasi
Dejv Mastejn/Photo: YouTube screenshot
Dejv Mastejn/Photo: YouTube screenshot

Lider Megadetha, Dejv Mastejn, nikada se nije stideo da podeli svoje mišljenje ili da izrazi svoju frustraciju kada oseti da mu je učinjena nepravda.

Ipak, verovatno ne biste želeli da budete meta besnog MegaDejva, kao što se to dogodilo jednom nesrećnom tehničaru na Barcelona Rock Festu prošlog vikenda.

OPROŠTAJ, ALI DELIMIČAN… DEJV MASTEJN OPROSTIO ELEFSONU, ALI GA NEĆE VRATITI U BEND

Smešten u Parc de Can Zam, Barcelona Rock Fest ima dve ‘glavne’ bine jednu pored druge, što znači da fanovi često mogu da gledaju bendove jedan do drugog, bez potrebe da trče od jedne do druge bine. Nažalost, to predstavlja neke logističke izazove za ekipu koja treba da spremi opremu za sledeći bend dok drugi bend i dalje svira.

Megadeth su bili duboko u svom setu i spremali se da odsviraju “Simphony Of Destruction” kada je Mastejn prekinuo nastup jer je tehničar sa susedne bine očigledno počeo da proverava zvuk za set Judas Priesta.

DEJV MASTEJN: AKO VAM SE NE SVIĐA ONO ŠTO GOVORIM NA BINI… JE*ITE SE, ŠTA ĆETE ONDA NA KONCERTU MEGADETHA?

Dejv je sve započeo prilično uljudno, iako je malo napet sarkastično rekao publici “sačekaćemo dok oni ne završe sa proverom gitare”.

Zatim je otišao do drugog kraja bine i pokazao srednji prst tehničaru. na šta publika počela da skandira. Vraćajući se mikrofonu, razbesneli Mastejn je uputio oštru kritiku:

– Poslednje veče turneje – stigli smo do poslednje večeri, a onda neka pi*ka na bini pored nas mora da počne da svira dok mi sviramo. Kako si je*eno patetičan, amater… govance.

Pogledajte kako je to izgfledalo:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime