Home»Muzika»“Samo za nju”… Dado Topić i Vlatko Stefanovski u novom singlu za Plan B fondaciju

“Samo za nju”… Dado Topić i Vlatko Stefanovski u novom singlu za Plan B fondaciju

5
Shares
Pinterest Google+
Vlatko Stefanovski (Beogradski jazz festival 2020)/ Photo: AleX
Vlatko Stefanovski (Beogradski jazz festival 2020)/ Photo: AleX

Šesti singl sa albuma “Plan B Volume 1” prvi put ujedinjuje dva umetnika sa ex YU scene – Dadu Topića i Vlatka Stefanovskog.

Oni su se pridružili plejadi regionalnih muzičara – Đuletu Van Gogu, Maji Sar, Dejanu Cukiću, Tamari Todevskoj, Dragom Jeliću i Mii Dimšić – u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za Plan B fondaciju, koja pomaže obolelim muzičarima.

– Protekle dve godine su nas naučile da mogu doći i teža vremena kojima se moramo prilagoditi. Umetnicima nije svojstveno da miruju i sve dok (kao ja) imamo inspiraciju, trebamo da stvaramo. Plan B je plemenita ideja koja mi se svidela i zato sam snimio lepu baladu koju volim da pevam. Posebno mi je drago što je gitarske deonice odsvirao sjani Vlatko Stefanovski – istakao je Dado.

Dado Topić/ Photo: Promo
Dado Topić/ Photo: Promo

– Kada me je moj prijatelj, producent Voja Aralica, pozvao da učestvujem u Plan B kampanji, nisam previše razmišljao već se odmah priključio istoj – naročito što pesmu izvodi Dado Topić, čiji sam dugogodišnji fan. Moj solo je samo dodatak celoj produkciji – izjavio je Vlatko Stefanovski.

Zadovoljstvo numerom nije krio ni Zoran Konević, idejni začetnik i osnivač fondacije Plan B:
– Teško je rečima opisati moju ličnu satisfakciju načinom na koji je Dado otpevao ovu pesmu. Naš dragi i voljeni Dado nas decenijama oduševljava svojim talentom i glasom koji je tako prijatan, a istovremeno veoma moćan.

Spot za baladu “Samo za nju” možete da pogledate u nastavku…

Previous post

"Prvih 50"... Uz vatromet, fanfare i defile filmskih ekipa otvoren jubilarni Filmski festival u Sopotu

Next post

Shiri Sriram i Dvojac bez kormilara 8. jula u Botaničkoj bašti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *