Home»Film»Nova priča, stara “hemija”… Nikol Kidman, Baz Lurman i Hju Džekmen – dovoljno?

Nova priča, stara “hemija”… Nikol Kidman, Baz Lurman i Hju Džekmen – dovoljno?

4
Shares
Pinterest Google+
Australia - Nikol Kidman Baz Lurman, Hju Dzekman1/Photo promo
Australia – Nikol Kidman Baz Lurman, Hju Dzekman1/Photo promo

Film “Australija” reditelja Baza Lurmana, koji trenutno briljira sa filmom “Elvis” u bioskopima, biće pretvoren u seriju od šest epizoda koja će se emitovati na striming servisima Hulu, Disney i Star+.

Serija će u potpunosti biti sastavljena iz scena iz filma iz 2008. godine, ali sa novim završetkom i zvukom, javljaju svetski mediji. Premijera je zakazana za zimu, a serija će se zvati “Faraway Downs”.

DUŽINA NIJE BITNA, UMEĆE JESTE… OVO JE 10 NAJBOLJIH REKLAMA KOJE SU REŽIRALI LEGENDARNI REDITELJI

Originalna verzija filma “Australija” trajala je dva sata i 45 minuta, a u vreme snimanja filma reditelj je snimio tri završetka ljubavne drame.

– Baz je jedan od najvećih svetskih pripovedača, tako da je nova poseta Faraway Downs u okviru novog epizodnog formata jedinstvena avantura – izjavio je Kreg Ervič iz Hulu streaming mreže.

Australia - Nikol Kidman Hju Dzekman1/Photo promo
Australia – Nikol Kidman Hju Dzekman1/Photo promo

Kritičari se slažu da je film “Australija” zaslužio mnogo više pažnje od one koju je dobio kad je prikazan 2008. godine.

– Dok film “Australija” ima svoj život, uporedo je postojala je još jedna priča u ovoj priči. Priča sa različitim slojevima i nijansama pa i alternativnim obrtima zapleta koji nam je epizodni format omogućio da istražimo. Kreirana od istog materijala, serija “Faraway Downs” je nova varijacija “Australije” koju publika može otkriti – izjavio je Baz Lurman.

SUJETA, MOJ OMILJENI GREH… TOM KRUZ IZ PROMO FILMA O SVOJOJ KARIJERI U MONTAŽI ISEKAO SVE SCENE SA NIKOL KIDMAN

Kao i film, “Faraway Downs” će ispričati priču o engleskoj aristokratkinji lejdi Sari Ešli (Nikol Kidman) koja nasleđuje veliki ranč za stoku u Australiji nakon što joj muž umire.

Kada australijski stočari planiraju zaveru da joj uzmu zemlju, ona udružuje snage sa goničem stoke (Hju Džekmen) da zaštiti svoj ranč.

Priča se istražuje očima mladog Nulaha koji pripada “ukradenoj generaciji”.

Film predstavlja svojevrsno ljubavno pismo Australiji koje odlikuju intrigantan romantični podzaplet, efektan epski zamah, impresivna fotografija i međusobna “hemija” Kidman i Džekmena. Film je i neka vrsta posvete klasičnom Holivudu.

Previous post

Četvorodnevnih ulaznica za EXIT više nema, jednodnevne i dalje u prodaji, biće ih i na festivalskim kapijama...

Next post

Karlos Santana se srušio na bini usred koncerta...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.