Home»Muzika»Džeri Sejnfild imao je na stolu ponudu od 5 miliona dolara po epizodi da snimi 10. sezonu “Seinfelda”… i odbio je iz potpuno ludog razloga

Džeri Sejnfild imao je na stolu ponudu od 5 miliona dolara po epizodi da snimi 10. sezonu “Seinfelda”… i odbio je iz potpuno ludog razloga

4
Shares
Pinterest Google+

 

Seinfeld/promo
Seinfeld/promo

“Seinfeld” je jedna od najpopularnijih američkih humorističkih serija u istoriji, koja je emitovana od 5. jula 1989. do 14. maja 1998. godine.

Seriju je osmislio i režirao Leri Dejvid zajedno s Džerijem Sejnfildom, ujedno i glavnim glumcem. Glavni glumci i likovi u seriji su Džeri Sejnfild (Džeri Sejnfild), Džordž Kostanca (Džejson Aleksander), Elejn Bejns (Džulija Luis-Drajfus) i Kozmo Kramer (Majkl Ričards). Serija se originalno prikazivala na američkoj NBC televiziji. Američki TV Guide proglasio je “Seinfeld” najboljom serijom, a industrija humorističkih serija stavila ga je na prvo mesto najgledanijih serija ikada.

Seinfeld/promo
Seinfeld/promo

NBC mreža je ponudila ogroman novac Džeriju Sejnfildu da nastavi sa snimanjem – 5 miliona američkih dolara po epizodi desete sezone. On je već u devetoj sezoni zarađivao  milion dolara  po epizodi i mislio je da je odveo seriju gde je mogao.

SAMO ZA HARDCORE FANOVE ČUVENE SERIJE… PRVI PUT POSLE 23 GODINE OBAVLJEN SOUNDTRACK SITKOMA “SEINFIELD”

Ali moguće je da postoji i malo više od toga. Prema nekim pričama, odluka da prekine seriju posle devet sezona  je došla zato što je Sejnfold opsednut brojem 9.

– Devet je super – rekao je Sejnfeld  u jednom intervju. – Kada sam mislio o završavanju serije, mislio sam o broju 9. Ljudi su pitali zašto ne 10? Ali 10 je dosadno. 9 je moj broj. I onda sam saznao da devet numerološki predstavlja završetak.

 

Previous post

Silicon Dolls objavili video singl "Idem na sve", dvominutnu kritiku današnjeg društva

Next post

Četvorodnevnih ulaznica za EXIT više nema, jednodnevne i dalje u prodaji, biće ih i na festivalskim kapijama...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.