Home»Film»Kejt Vinslet o saradnji s Džejmsom Kameronom, 26 godina posle “Titanika”: Nismo više isti ljudi, u “Avataru 2” sam pobedila sebe

Kejt Vinslet o saradnji s Džejmsom Kameronom, 26 godina posle “Titanika”: Nismo više isti ljudi, u “Avataru 2” sam pobedila sebe

5
Shares
Pinterest Google+
Kejt Vinslet/Photo: screenshot
Kejt Vinslet/Photo: screenshot

Slavna glumica Kejt Vinslet, koja je prošle godine osvojila mnoge nagrade i pohvale za svoju ulogu u mini seriji “Mer iz Istauna”, vraća se na HBO, gde producira novu seriju “Trust” u kojoj će imati i glavnu ulogu. Ponovo je reč o mini seriji, zasnovanoj na bestseleru Hernana Dijaza.

Priča prati bogatog investitora, koji čita roman zasnovan na njegovom životu, ali je nezadovoljan načinom na kom je u njemu opisan i zato angažuje svoju sekretaricu da napiše njegove memoare i popravi mu imidž.

PANDORA NIJE JEFTINA… “AVATAR” NASTAVCI ĆE KOŠTATI – MILIJARDU DOLARA

Dijaz je takođe jedan od izvršnih producenata adaptacije njegovog romana, čije su glavne teme bogatstvo, talenat, poverenje, intimnost, istina i percepcija.

Ovo je treća saradnja Kejt Vinslet sa HBO, koja je pre “Mer iz Istauna”, igrala Mildred Pirs u istoimenoj seriji i za obe uloge dobila Emmy nagrade.

Avatar 2/Photo: MCF promo
Avatar 2/Photo: MCF promo

Ove godine Kejt ćemo videti i u ulozi u kakvoj je nikada nisamo gledali – kao Ronal u filmu “Avatar 2” Džejmsa Kamerona, koju je glumica opisala kao “duboko odanu i neustrašivu liderku”.

– Ona je snažna, ona je ratnica. Čak i u slučaju smrtne opasnosti, sa nerođenom bebom u stomaku, pridružuje se svom narodu u borbi za ono što joj je najvažnije: njena porodica i njihov dom – ispričala je glumica za Empire.

Radnja filma “Avatar: Put vode” odvija se više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela, a u planu je da se preostali nastavci nađu pred publikom 20. decembra 2024, odnosno 18. decembra 2026. i 22. decembra 2028. godine.

– U centru svakog od četiri nastavka biće porodica Sali. Svaka priča će biti zasebna, ali kada se posmatra kao celina, putovanje kroz sva četiri nastavka stvoriće veliku epsku sagu – izjavio je nedavno producent Jon Landau.

Zvanični sinopsis filma glasi: “Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna pretnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi.”

Pored Kejt Vinslet, u filmu igraju Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Vin Dizel i Triniti Blis.

Kejt Vinslet, Avatar 2/Photo: Twitter Avatar
Kejt Vinslet, Avatar 2/Photo: Twitter Avatar

Za potrebe snimanja, glumica je naučla da drži dah pod vodom i čak oborila rekord koji je svojevremeno postavio Tom Kruz, izdržavši šest minuta bez vazduha, snimajući “Nemoguću misiju”.

Vinslet je uspela da izdrži sedam minuta i 14 sekundi.

– Bilo je to briljantno i stvarno sam ponosna na sebe, ali verovatno to više nikad neću uspeti da ponovim. To se dogodilo posle četiri nedelje intenzivnog treninga i to u bazenu za ronjenje, ali mi se jako dopalo – ispričala je glumica.

ONA JE TO URADILA – BEZ FILTERA… KEJT VINSLET “POKIDALA” U ULOZI SREDOVEČNE DETEKTIVKE, A REDITELJU KOJI JE POŽELEO DA JE FOTOŠOPIRA, PORUČILA: NE USUĐUJ SE!

Povodom nove saradnje sa rediteljem Džejmsom Kameronom mnogo godina posle “Titanika”, holivudska zvezda je izjavila:

– Džejms i ja smo sada sasvim drugačiji ljudi nego pre 26 godina. On je mirniji, a ja sam definitivno hiperaktivnija.

Previous post

Čarli Šin trebalo je da se pojavi u posednjoj epizodi "Dva i po muškarca"... otkriveno zašto nije

Next post

Noviteti od dreDDupa... "Mr.Fooz" dobio animirani spot

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *