Home»Muzika»Kamen koji se kotrljao tiho… Stiže autorizovana biografija Čarlija Votsa

Kamen koji se kotrljao tiho… Stiže autorizovana biografija Čarlija Votsa

5
Shares
Pinterest Google+
ĆArli Vots/Photo: YouTube screenshot
ĆArli Vots/Photo: YouTube screenshot

Autorizovana biografija bubnjara Rolling Stonesa Čarlija Votsa “Charlie’s Good Tonight: The Authorized Biography of Charlie Watts” biće objavljena u septembru ove godine.

Autor autorizovane biografije je Pol Sekston dok su predgovore za knjigu napisali Mik Džeger i Kit Ričards dok je uvodni tekst u biografiju napisao dugogodišnji menadžer Rolling Stonesa Endrju Log Oldam.

BUBNJAR ROLLING STONESA ČARLI VOTS OSTAVIO SVOJOJ PORODICI 30 MILIONA FUNTI I BASNOSLOVNO IMANJE U FRANCUSKOJ, A PRIJATELJIMA – AUTOMOBILE I MOTORE

Čarli Vots preminuo je u avgustu 2021. u 80. godini. Biografiju su autorizovali njegovi “saborci” iz benda Rolling Stones i članovi porodice.

Povodom najave izlaska biografije, članovi grupe The Rolling Stones dali su i službeno saopštenje:

“Naš dragi prijatelj Čarli Vots nije bio samo fantastičan bubnjar, već i divna osoba. Bio je duhovit i velikodušan čovek izvrsnog ukusa i užasno nam nedostaje. Sjajno je što je njegova porodica autorizovala ovu službenu biografiju autora Pola Sekstona, koji ju je godinama pisao”.

THE ROLLING STONES ODRŽALI PRVI KONCERT BEZ ČARLIJA VOTSA: NEDOSTAJE NAM KAO ČLAN BENDA, NEDOSTAJE NAM KAO PRIJATELJ, NA SCENI I VAN NJE…

Saopštenje je poslao i autor biografije Pol Sekston:

“Moći, uz pomoć i ohrabrenje onih koji su ga najbolje poznavali, iskoristiti svoje vreme s ovim jedinstvenim čovekom i njegovim kolegama iz Rolling Stonesa kako bih napisao njegovu autorizovanu biografiju, predstavlja uzbuđenje i čast”.

Previous post

Otkriven mali biser sprskog rokenrola... Pogledajte kako Milan i Magi u hotelskoj sobi sviraju Zeppeline i EKV

Next post

The Real McKenzies ponovo u Beogradu, 9. avgusta na Zappa barci, uz domaću podršku Cassidy’s Brewery

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.