Home»Knjige»Više od rokenrola… Evo šta će se sve dešavati u OK BOOK ZONI na OK Festu 2022.

Više od rokenrola… Evo šta će se sve dešavati u OK BOOK ZONI na OK Festu 2022.

5
Shares
Pinterest Google+
OK fest OK Book zona/Photo; promo
OK fest OK Book zona/Photo; promo

Nektar OK Fest i ove godine uz odličan muzički program i adrenalinske sadržaje koji nas očekuju u NP Sutjeska 15/16/17 jula, donosi još noviteta u kojima će publika tokom trodnevne OK avanture na Tjentištu, biti u prilici da uživa.

Ove godine u okviru festivalske OK BOOK ZONE svoja izdanja promovisaće Boris Leiner I Sergej Trifunović.

NAJLEPŠI TRENUCI OVOG LETA DESIĆE SE, GDE DRUGDE, NA TJENTIŠTU, NA NEKTAR OK FESTU OD 15. DO 17. JULA

U subotu 16. jula održaće se promocije knjiga poznatog muzičara, kipara i nekadašnjeg bubnjara grupe Azra, Borisa Leinera “Sve bio je ritam” i “Azrini svjedoci”. Posle više od četiri aktivne decenije u muzici, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa “Sve bio je ritam”, koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima rock scene (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života slavnih, ali i predanost umetnosti, preskakanju barijera i pomeranju granica.

OK fest OK Book zona/Photo; promo
OK fest OK Book zona/Photo; promo

Leiner će na Tjentišu promovisati i svoju drugu knjigu “Azrini svjedoci”, a reč je o skupljenoj 101 priči fanova koji su gledali Azru na različitim koncertima. U pitanju je još jedna knjiga koja rasvetljava legendu o bendu o kome je napisano ubedljivo najviše knjiga na ovim prostorima.

OBJAVLJENA KOMPLETNA LISTA UČESNIKA OVOGODIŠNJEG NEKTAR OK FESTA… NA TJENTIŠTU NAS OD 15. DO 17. JULA ČEKA ERUPCIJA DOBROG ZVUKA I SJAJNE ATMOSFERE

Nedelja 17. juli u OK BOOK ZONI rezervisana je za promociju knjige “Stovarište”, Sergeja Trifunovića, poznatog glumca i muzičara. “Stovarište” je autobiografska proza Sergeja Trifunovića ispresecana pesmama i ilustrovana crtežima dece. Putopis po isprepletanoj Amero-Srbiji, od Beograda i nazad, preko Pariza, Amsterdama, Njujorka i Los Anđelesa, u kojem je prikazao sve svoje javne, ali, što je važnije, skrivene emocije, kao i analitičnost, kreativnu percepciju, skromnost, bespoštednost u analizi samog sebe… Znani i neznani Sergej Trifunović.

Nektar OK Fest i ove godine na Tjentištu 15/16/17 jula nudi više od jednog razloga da se ode na obalu Neretve. Zato, ako još niste, iskoristite preostale dane do festivala i osigurajte svoje mesto u festivalskom kampu. U ponudi su paket OK kamp (kamp + ulaznica) po ceni od 50 KM i Paket III (kamp + ulaznica + prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad) po ceni od 80 KM. Više info o načinu prijave potražite na www.okfest.net/#booking.

Previous post

Đule posle svirke na Arsenalu: Uživali smo u Kragujevcu, ove godine preskočićemo Exit i Beer fest

Next post

Headliner na Arsenal Festu (dan poslednji): Konstrakta u magnovenju... 😀 magični Thievery Corporation i Rundekova cool ekipa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *