Home»TV»Preporuka»Nova epizoda serije “Stranger Things” srušila Netflix

Nova epizoda serije “Stranger Things” srušila Netflix

3
Shares
Pinterest Google+
Stranger Things/Photo> promo
Stranger Things/Photo> promo

Neizvesnost da saznamo sudbinu bivših i sadašnjih stanovnika Hokinsa je okončana, jer je konačno dostupan drugi deo četvrte sezone serije “Stranger Things”. Nimalo neočekivano, samo nekoliko minuta posle premijere Netflix se srušio.

NIKOLA ĐURIČKO POSLE POHVALA ZA ULOGU U “STRANGER THINGS”: MNOGO MI ZNAČI PODRŠKA VINONE RAJDER I STIVENA KINGA…

Dugo iščekivani završetak četvrte sezone serije “Stranger Things” juče je osvanuo na Netflicu, ali samo nekoliko minuta pošto su stigle poslednje epizode, streaming servis se srušio uz poruku korisnicima: “Molimo pokušajte ponovo kasnije”. Tehničke poteškoće dokaz su koliko su obožavaoci uzbuđeni da saznaju šta će biti s njihovim omiljenim junacima, a pad streaming servisa naveo je mnoge uznemirene korisnike da odu na Twitter i podijele vesti o svojim problemima.

“Prošlo je pet minuta, kako smo već srušili Netflix?”, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Nisam upravo odbrojavao sekunde kao da je Nova godina da bi se Netflix srušio”.

Stranica DownDetector potvrdila je više od 700 izveštaja o tehničkim problemima korisnika Netflixa oko 9 ujutru, a čini se da su u većini slučajeva oni u međuvremenu otklonjeni.

“Stranger Things” drži Netflix rekord u odgledanim minutima. Samo tri dana posle objave četvrte sezone serija je dostigla ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je “Bridgerton” dotad držao rekord od 193 miliona sati.

 

Previous post

Doooobro... a šta bi rekao Sten Li? U septembru stiže prvi gej Spajdermen

Next post

Baš im se ne ide u penziju... Kiss dodaje još 100 koncerata tekućoj oproštajnoj turneji

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.