Home»Muzika»I bogati kradu, lažu, varaju… Riki Martin ide na sud, menadžerki dužan više od milion dolara

I bogati kradu, lažu, varaju… Riki Martin ide na sud, menadžerki dužan više od milion dolara

3
Shares
Pinterest Google+
Riki Martin/Photo: YouTube printscreen
Riki Martin/Photo: YouTube printscreen

Rebeka Druker, bivša menadžerka RikijaM artina, tvrdi da joj je pevač dužan nešto više od milion dolara, zbog čega je podnela tužbu.

U pravnim dokumentima je navela da je zastupala pevača od 2014. do 2018. godine te da ju je on ponovo angažovao nakon dve godine, kada su njegov “lični i profesionalni život bili u totalnom haosu”. Rebeka tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red.

Navodi da je ona rešavala pevačeve ugovore vezane za snimanja pesama, turneje i dogovarala sponzorstva te mu je pomogla da zaradi milione dolara na svojoj nedavnoj severnoameričkoj turneji s Enrikeom Iglesiasom.

Dodaje kako mu je 2020. godine angažovala advokate koji su mu pomogli kada mu je pretio prekid karijere, a za svoj trud je trebalo, tvrdi, da dobije proviziju u iznosu od tri miliona dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Navodi da joj je pevač lagao i manipulisao njom.

Drukerova sada tuži pevača za tri miliona dolara i traži sudsku odštetu.

Previous post

Lačni Franz - to bi bilo to... Kultni bend se oprašta od fanova regionalnom turnejom, na jesen dolaze u Novi Sad, Rumu, Smederevo i Beograd

Next post

Zašto metal muzika nikada nije dobila status kakav zaslužuje? Naučna studija tvrdi da će baš metal spasiti svet!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *