Home»Muzika»Homeland»Northern Revival spotom za pesmu “Psychosis” najavili novi album

Northern Revival spotom za pesmu “Psychosis” najavili novi album

4
Shares
Pinterest Google+
Northern Revival /Photo> Tanja Žarić
Northern Revival /Photo> Tanja Žarić

Novosadski heavy stoner rock bend Northern Revival objavio je spot za svoj prvi singl pod nazivom “Psychosis”. Pesma najavljuje novi  album “Modification” čije se oficijalno izdanje očekuje u septembru 2022. pod etiketom hrvatskog lejbla Geenger records.

Posle duže pauze, u izmenjenoj postavi i sa malo drugačijim, ali jednako žestokim zvukom, bend se vraća na scenu sa studijskim materijalom (snimljen i miksan u Piknik studiju u Novom Sadu).

U međuvremenu (ne računajući pandemijske okolnosti) bend je nastupao pretežno po klubovima u Novom Sadu i Beogradu, te je brojna publika već imala prilike da se uživo upozna sa novim pesmama.

Tako je i sam spot nastao – kroz kadrove uhvaćene budnim okom Mihajla Obrenova (snimatelj, režiser i editor spota) koji je zabeležio najvrelije momente sa prošlogodišnjeg koncerta u kultnom novosadskom klubu Dom b-612.

Neponovljivo iskustvo live performansa je srž vizuelne estetike koja krasi spot za pesmu “Psychosis”, a njeni motivi i poruka, tekst i, uopšte, silovit stonerski zvuk, koncipirani su tako da se pesma spontano nametnula kao svojevrstan hit odabran da bude prezentovan kao prvi u nizu od ukupno 9 pesama koje čine album pod nazivom “Modification”.

Previous post

Stiven King priznao: Ovaj film nisam mogao da odgledam do kraja, izaššao sam iz bioskopa...

Next post

Kameron Dijaz posle 8 godina staje ped kamere, ubedio je "kralj povratka iz penzije" Tom Brejdi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.