Home»Film»Evo kada stiže novi Bond… Producentkinja otkrila planove o nastavku čuvene franšize

Evo kada stiže novi Bond… Producentkinja otkrila planove o nastavku čuvene franšize

3
Shares
Pinterest Google+
James Bond logo
James Bond logo

Barbara Brokoli, producent filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da novi film o agentu 007 neće biti skoro. Ona je objasnila da se ne žure i da će naredno ostvarenje početi da se snima “za najmanje dve godine”.

POTPUNO IZNENAĐENJE… NOVI DŽEJMS BOND BI MOGAO DA POSTANE – LUCIFER

Brokolijeva, koja kreira Bond franšizu sa svojim polubratom Majklom Dži Vilsonom, rekla je da još uvek pokušavaju da izaberu naslednika Danijela Krejga (koji je do sada glumio Džejmsa Bonda) i da ne žure da to urade.

Barbara je takođe nagovestila neke velike promene, kada je reč o likovima u novom filmu o Bondu, i navela da je moguće da uvrste u naredni deo i agenta MI6.

PRODUCENTI DŽEJMSA BONDA SPROVELI TAJNO ISTRAŽIVANJE, FANOVI JASNO PORUČILI: HOĆEMO IDRISA ELBU

Usred glasina o tome ko će postati sedmi glumac koji će igrati Bonda, Barbara je insistirala da trenutno nemaju nikoga u trci za ovu ulogu.

Takođe je rekla da ona i Majkl nisu počeli da pišu scenario za predstojeći film o agentu 007 jer prvo žele da donesu odluke o kastingu i kako će pristupiti sledećem delu, piše Daily Mail.

Previous post

Blind Channel ekskluzivno za Headliner: Nismo sveci, ali smo fini momci

Next post

Lačni Franz - to bi bilo to... Kultni bend se oprašta od fanova regionalnom turnejom, na jesen dolaze u Novi Sad, Rumu, Smederevo i Beograd

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *