Home»Muzika»Poznata imena regionalne scene od 30. juna do 2. jula na Banjalučkim danima muzike

Poznata imena regionalne scene od 30. juna do 2. jula na Banjalučkim danima muzike

5
Shares
Pinterest Google+
Riblja Čorba/ Photo: Zlatan Lipljanac (promo, BDM)
Riblja Čorba/ Photo: Zlatan Lipljanac (promo, BDM)

Festival Banjalučki dani muzike, mesto susreta i druženja dobrih ljudi, vrhunske zabave i kvalitetne muzike, počinje u četvrtak, 30. juna i trajaće do subote, 2. jula.

Deveti Banjalučki dani muzike održaće se na koncertnom prostoru vodenog parka Aquana u Banjaluci, u organizaciji Queen Estrade, a kao i prethodnih godina, publika će imati priliku da uživa u izuzetnim nastupima najpoznatijih imena regionalne muzičke scene.

Photo: Promo
Photo: Promo

Sve posetioce očekuju tri festivalska dana ispunjena dobrom muzikom, plesom, druženjem i radošću. Prvog dana nastupić grupa Galija, Mile Kekin & Band, grupa Srčani udar, koja na festival dolazi čak iz daleke Kanade, Stringsi Acoustic Orchestra i Lorien.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe YU Grupe, benda Rock Ko Fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastupe dinamičnog sastava Sevdah Baby i bendova Charna i Logic System Disorder, pobednika takmičenja Banjalučka gitarijada.

Trećeg dana, publika festivala Banjalučki dani muzike imaće priliku da među prvima u regionu čuje pesme sa novog albuma Riblje Čorbe, čiji su nastupi postali zaštitni znak ovog festivala. Pored njih, na te večeri nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Raid i Napeti quintet, Atomsko sklonište, kao i banjalučki bendovi Racija i Respirator.

Program sve tri festivalske večeri počinje u 20:00 časova. Sve informacije koje se tiču festivala i rezervacija VIP ulaznica mogu se dobiti pozivom na broj 066 905 399.

Previous post

"The Rainbow“... Neodoljivi soul singl PetraZ

Next post

Sutra počinje 9. Bašta Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *