Home»Muzika»Najluđa koncertna svirka ikada… Gitarista L. A. Guns odsvirao ceo koncert iz – kupatila u bekstejdžu

Najluđa koncertna svirka ikada… Gitarista L. A. Guns odsvirao ceo koncert iz – kupatila u bekstejdžu

5
Shares
Pinterest Google+
Trejsi Gans/Photo: instagram screenshoz
Trejsi Gans/Photo: instagram screenshoz

Gitarista Trejsi Gans, pravog imena Trejsi Ričard Irving Ulrih, ima takozvani panični poremećaj, psihijatrijsko stanje u kome se iscrpljujuća anksioznost i strah javljaju često i bez razumnog razloga, ali umesto da propusti da svira koncert  koncert L. A. Gunsa u Teksasu, on je to učinio na krajnje neobičan način – iz kupatila u bekstejdžu.

Legacy Hall Plano je prostor na otvorenom koji ima više od  20 restorana i barova koji ga okružuju, što je bio veliki problem za muzičara. Trejsi je objavio ovo na društvenim mrežama:

“Dakle, imamo jedinstvenu situaciju. Mnogo ljudi zna da imam panični poremećaj. Iako ga 95% držim pod kontrolom, vrućina je drugi okidač i jednostavno ne mogu da sviram na ovoj vrućini. ALI!!! Pronašli smo rešenje za današnji koncert – ja ću svirati u udobnom kupatilu direktno iza bine gde je klima. Napraviću Instagram live tokom našeg seta ako zaista želite da gledate kako ja sviram. Izvinjavam se zbog svog ludog mozga”.

Prema Ultimate Classic Rocku, kablovi, audio oprema i video ekran postavljeni su u kupatilo u bekstejdžu, zahvaljujući basisti Džoniju Martinu. Martin kaže da Trejsi uopšte nije mogao da normalno svira koncert “jer je njegova anksioznost i dalje prilično prisutna”. Basista je predložio da “pronađu klimatizovano mesto blizu bine i… ETO! … Evo nas. Mnogo bolja opcija nego da ne svira uopšte. Ja sam jebeni genije!”.

Trejsi Gans je objavio snimak sebe kako svira “Speed” u kupatilu dok je ostatak njegovog benda bio na bini, nekoliko metara dalje. Neki od komentara na njegovom video snimku na Instagramu kažu da “pravi profesionalac uvek pronađe način” i “Dodajte ovo na listu razloga zašto ste jedan od mojih gitarskih heroja”. Mnogi drugi su se složili da vrućina pogoršava njihovu anksioznost i zahvalili su mu na njegovoj transparentnosti i iskrenosti.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

Previous post

Kiss se ozbiljno izblamirali na oproštajnom koncertu u Beču... Sve je bilo ok, rokanje, pirotehnika, krv i vatra, samo nisu znali u kojoj su zemlji

Next post

Kristijan Bejl; Da ponovo budem Betmen? Da, ali pod jednim uslovom...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *