Home»Muzika»Prva objava Dejva Gana i Martina Gora posle smrti kolege Endija Flečera iz grupe Depeche Mode

Prva objava Dejva Gana i Martina Gora posle smrti kolege Endija Flečera iz grupe Depeche Mode

5
Shares
Pinterest Google+
Depeche Mode/Photo: facebook@depechemode
Depeche Mode/Photo: facebook@depechemode

Vest koja je rastužila mnoge pre nekoliko nedelja jeste da je preminuo legendarni muzičar i član grupe Depeche Mode Endi Flečer. Na zvaničnom profilu benda sada su se oglasili Dejv Gan i Martin Gor, a u emotivnoj objavi su se zahvalili obožavaocima, a o Fleču su govorili u superlativu

“Želeli smo da odvojimo trenutak i da priznamo izliv ljubavi prema Endiju koji smo videli od svih vas tokom poslednjih nekoliko nedelja. Neverovatno je videti sve vaše fotografije, pročitati vaše reči i videti koliko je Endi svima vama značio. Kao što možete da zamislite, bilo je to čudnih, tužnih, dezorijentisanih nekoliko nedelja za nas ovde, u najmanju ruku. Ali videli smo i osetili svu vašu ljubav i podršku, a znamo da i Endijeva porodica ima.

IZNENADA PREMINUO ENDI FLEČER, KLAVIJATURISTA I OSNIVAČ GRUPE DEPECHE MODE

Pre nekoliko nedelja dobili smo rezultat od medicinskih stručnjaka, koji nas je Endijeva porodica zamolila da sada podelimo sa vama. Endi je doživeo disekciju aorte dok je bio kod kuće 26. maja. Dakle, iako je bilo daleko prerano, otišao je prirodno i bez duže patnje.

Imali smo proslavu Endijevog života u Londonu prošle nedelje, što je bila prelepa ceremonija i okupljanje uz nešto suza, ali ispunjeno sjajnim sećanjima na to ko je Endi bio, pričama o svim našim zajedničkim vremenima i malo dobrog smeha. Endi je proslavljen u prostoriji punoj mnogih njegovih prijatelja i porodice, naše najbliže DM porodice i toliko ljudi koji su dotakli Endija i naše živote tokom godina. Biti zajedno bio je poseban način da se setimo Endija i da ga ispratimo.

Zato vam hvala za svu ljubav koju ste pokazali Endiju i njegovoj porodici i prijateljima tokom poslednjih nekoliko nedelja. Iskreno, svima nama znači svet. Endi, nedostajaćeš, ali sigurno nećeš biti zaboravljen.

Ljubav, Martin i Dejv”, navodi se u objavi.

Previous post

Gorillaz objavili novi singl, pa osnovali sopstveni kult sa Mardokom kao "Velikim vođom"

Next post

Glumac Mladen Sovilj otvara 9. Bašta Fest

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.