Home»Film»Disney nudi Džoniju Depu 301 milion dolara da se vrati u “Pirate s Kariba”… Da li će održati reč i – odbiti?

Disney nudi Džoniju Depu 301 milion dolara da se vrati u “Pirate s Kariba”… Da li će održati reč i – odbiti?

4
Shares
Pinterest Google+
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen

Strani mediji spekulišu da bi holivudski glumac Džoni Dep navodno mogao da ponovi ulogu u Diznijevoj franšizi “Pirati sa Kariba” nakon što mu je Disney ponudio neverovatnu sumu – 301 milion dolara da se vrati kao kultni Kapetan Džek Sperou.

Dep je napustio franšizu 2018. godine pošto je glumio u pet delova, a “Pirati sa Kariba” su za to vreme postigli veliki uspeh na blagajnama, postavši jedan od najprofitabilnijih filmova svih vremena.

PETICIJA ZA POVRATAK DŽONIJA DEPA U “PIRATE S KARIBA” BLIŽI SE CILJU OD 1.000.000 POTPISA… DISNEY NE POPUŠTA, MARGO ROBI JE “NOVI DŽEK SPEROU”

Porota je nedavno utvrdila da je Amber Herd klevetala Depa u tekstu o nasilju u porodici, koji je objavio The Washington Post 2018. Navodno su iz “Pirata sa Kariba” odustali od Depa delimično zbog tvrdnji iznesenih u pomenutom članku.

Pirati sa Kariba/Promo
Pirati sa Kariba/Promo

Insajder je za australijski portal Poptopic rekao da je Disney “veoma zainteresovan da popravi svoj odnos sa Džonijem Depom”. Navodi se da su stupili u kontakt s glumcem pre njegovog suđenja za klevetu protiv Amber Herd i pitali ga da li bi bio zainteresovan da se vrati u još jedan ili dva filma “Pirati s Kariba”.

Kako piše E! News izvor povezan sa glumcem je navodno rekao za NBC News da je “ovo izmišljeno”, ali predstavnici Depa i kompanije Disney se još uvek nisu zvanično oglasili.

DŽONI DEP NA SUĐENJU S BIVŠOM PRIČAO O “PIRATIMA S KARIBA”: NEĆU VIŠE GLUMITI KAPETANA DŽEKA SPEROUA, NISAM GLEDAO NIJEDAN FILM IZ FRANŠIZE…

Podsetimo, nakon što je Disney rešio da uruči otkaz Džoniju Depu, glumac je izjavio da je razočaran i povređen, kao i da se “ne bi vratio u Pirate ni za 300 miliona dolara i milion alpaka”. Dep je to ponovio i tokom suđenja sa bivšom suprugom u Virdžiniji.

 

Previous post

Glumac Mladen Sovilj otvara 9. Bašta Fest

Next post

Smak objavio prve zvanične snimke đurđevdanskog koncerta u Kragujevcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *