Susret dva nevoljena lika… Alek Boldvin će u utorak uživo intervjuisati Vudija Alena na Instagramu

0
130
Oglasi
Alek Boldvin/Photo: Paramount Pictures
Alek Boldvin/Photo: Paramount Pictures

Alek Boldvin najavio je intervju s rediteljem Vudijem Alenom, koji se suočio s osudom javnosti i negativnim reakcijama pošto je njegova usvojena ćerka Dilan Farrou navela da je seksualno zlostavljao kad je bila dete. Te tvrdnje su prošle godine obnovljene u dokumentarnom serijalu HBO “Alen protiv Farou”, u kojem su ona i njena majka, Mia Farou dodatno opisale detalje optužbe koju su prvi put iznele 1992. godine.

BAŠ KIŠNI DAN U NJUJORKU… VUDI ALEN TRAŽI 68 MILIONA DOLARA ODŠTETE OD AMAZONA JER NEĆE DA DISTRIBUIRAJU NJEGOV FILM

Boldvin je to objavio na svom Instagramu u nedjelju uveče, napisavši: “Dozvolite mi da ovo započnem izjavom da nemam NIKAKVOG INTERESA za bilo čije procene i licemerne objave. Ja sam OČIGLEDNO netko ko ima svoja sopstvena uverenja i BOLI ME BRIGA  za tuđe spekulacije. Ako verujete da bi  suđenje trebalo da se vodi kao u dokumentarcu HBO, to je vaš problem”. Intervju će se održati u utorak na Instagramu uživo u 16:30 sati po našem vremenu. “Volim te, Vudi”, napisao je Boldvin u video objavi.

DA SAD UMREM NE BIH ŽALIO, A NE BI NI DRUGI… OBJAVLJENA KONTROVERZNA AUTOBIOGRAFIJA VUDIJA ALENA

Dokumentarni serijal “Alen protiv Farou” uključivao je nikad ranije viđen kućni video 7-godišnje Dilan Farou koja govori o napadu Vudija Alena na nju. Toekom pokreta #MeToo, kompanija Amazon Studios nije želela da distribuira njegov film “Kišni dan u New Yorku” iz 2019. a izdavačka kuća Hachette Book Group odbila je da objavi njegove memoare. Alen demantuje optužbe, nazvao ih je “neistinitim i sramotnim” u izjavi posle objavljivanja dokumentarnog serijala.

SLIČAN SLIČNOG BRANI… VUDI ALEN TUŽAN ZBOG ZLOSTAVLJAČA VAJNŠTAJNA

Boldvin je takođe bio predmet nedavnih kontroverzi. U oktobru prošle godine pucao je iz vatrenog oružja i ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na snimanju filma “Rust”. Istraga o incidentu od strane kancelarije šerifa okruga Santa Fe i dalje je u toku, kao i tužba za smrt koju je porodica Hačinsove podnela protiv Boldvina, sedam producenta i drugih članova ekipe filma “Rust”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime