Home»Muzika»Snarky Puppy ponovo u Beogradu… Vidimo se 3. jula na Kalemegdanu

Snarky Puppy ponovo u Beogradu… Vidimo se 3. jula na Kalemegdanu

4
Shares
Pinterest Google+
 Snarky Puppy/ Photo:Promo
Snarky Puppy/ Photo:Promo

Musicology Sessions i ove godine u Beograd dovodi svetski poznate umetnike. Posle belgijskog sastava Hooverphonic i gostovanja italijanske pop legende Maria Biondija, stiže nam 3. jula svetski poznati kolektiv Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili četiri Gremi nagrade.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji.

 Snarky Puppy/ Copy of Band Wall Shot Low Res
Snarky Puppy/ Copy of Band Wall Shot Low Res

Ali posle albuma “Live At The Royal Albert Hall” koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja. U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio.

Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za predstavljanje u manje razvijenim zemljama, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.

Snarky Puppy trenutno završavaju 14. album pod nazivom “Empire Central”, bezrezervno ljubavno pismo Dalasu, mestu gde je sve počelo 2004. godine, a upravo na Kalemegdanu publika će biti u prilici da premijerno čuje pesme sa ovog izdanja.

Ulaznice su dostupne online ili na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

Klasika od jutra do mraka... Grandiozno finale Betoven maratona na Petrovaradinu pred 7.000 ljudi, životni projekat Ganbriejla Felca

Next post

Izložba fotografija "Tvoj pogled na svet" do 30. juna u Silosima Beograd

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *