Home»Muzika»Oproštaj, ali delimičan… Dejv Mastejn oprostio Elefsonu, ali ga neće vratiti u bend

Oproštaj, ali delimičan… Dejv Mastejn oprostio Elefsonu, ali ga neće vratiti u bend

4
Shares
Pinterest Google+
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo

U intervjuu koji je frontman Megadetha dao Metal Hammeru, Dejv Mastejn se dotaauo i teme vezane za bivšeg basistu Dejva Elefsona koga je izbacio iz benda prošlog maja posle seks skandala u kome je Elefson navodno objavljivao eksplicitan seksualni sadržaj u komunikaciji sa ženom koja nije njegova supruga, a da stvar bude gora, spekulisalo se i da je maloletna.

ZVANIČNO… ELEFSON JE PROŠLOST, MEGADETH IMA NOVOG STALNOG BASISTU

Mastejn je posle skandala podvukao crtu i Elefsonu uručio otkaz iz benda. Kaže kako mu je to bila teška odluka ali da kao frontmen velikog benda kao što je Megadeth naprosto moraš da donosiš i velike odluke, jer one utiču ne samo na četvoricu članova benda nego i na njihove porodice, izdavačke i promo agencije, svo osoblje s kojima su na turneji kao i ljude kojue sreću na turnejama. Naravno, radi se i o samoj reputaciji Megadetha.

OTPUŠTENI BASISTA GRUPE MEGADETH DEJVID ELEFSON OSNOVAO NOVI BEND THE LUCID, STIGLA I NJIHOVA PRVA PESMA…

Dejve Mastejn i Dejv Elefson su i ranije imali turbulentan odnos, ali Mastejn tvrdi kako mu je “oprostio grehe” (barem što se tiče svađa i prepirki koje su se događale godinama ranije), jer niko nije savršen i svi grešimo.

Ipak, dodao je da mu nije žao što mu je dao otkaz, jer više ne želi da svira sa njim.

Previous post

Sećate li se Take That?  Posle 5 godina pauze snimaju studijski album i kreću na svetsku turneju...

Next post

Buntovnice Olivija Rodrigo i Lili Alen pokazale srednji prst i otpevale "F**k You" za američke sudije koje su zabranile abortus...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.